Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie expic

- Pawlak -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zaczełem dzis grac w dc universe online wbiłem 10 lvl robiac ciagle questy ale teraz mam problem bo nie wiem gdzie moge nabyc questy i nie wiem gdzie expic. Obecnie mam 10 lvl

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Tu się expi wyłącznie na questach. Raczej wątpię że wykonałeś je wszystkie - na każdym lv musi być tyle questów aby nabić lv i zdobyć kolejne ;)

@down

No to jeżeli nie zrobiłeś wszystkich to po prostu je zrób -.- Dodatkowe questy możesz znaleźć w miejscach w których masz misje.

Opublikowano

Wiem ze w tej grze robie sie tylko questy. Oczywiscie ze nie zrobilem wszystkich :D ale chodzi mi o to ze nie wiem gdzie moge znalesc nowe questy poprostu nie wiem gdzie mam isc ... ;x @up ale chodzi o to ze nie wiem własnie gdzie sa nowe questy ;x

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

ehh... skoro wysłałeś mi już PW to odpowiem...

jeżeli zrobiłeś wszystkie Questy to idź do swojej bazy... w moim przypadku to Little Biohemia Night Club (villiant)

i tam na pewno będziesz miał Jakieś znaki zapytania albo wykrzykniki...

lub idz do Watch tower lub Hall Of Doom (w złych) i tam na 100% dostaniesz Questa... chcesz więcej pisz na pw...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...