Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Edycja wyglądu map metin2

GameChEaTerS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aaa 2gi tucik związany z edycją mapy w kliencie.
Zapraszam.

W tym filmie zobaczycię jak edytować wygląd praktycznie każdej mapki do metina może sięto przydać nietylko podczas prac z serwerm prywatnym ale także do własnej zabawy;]

http://www.youtube.com/watch?v=RlHKbZZtdvE&feature=plcp

http://www.speedyshare.com/mKYKk/By-Game.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/a3b3530736d096d799b3a1807d853bed9d3e2d43a786cb8fe0da307ec735ab6b/analysis/1339617967/

Chyba wszystko siedzi w Perx jako że injectory przeważnie mają wirusa,gdyby on był groźny to pewnie bym go nie miał na komputerze ;]

Proszę o subskrybcję xD

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Tak tylko niektórzy nie potrafią po przeczytaniu tego wykonać, a gdy to oglądną jest napewno łatwiej dojść do czegoś.

Opublikowano

Pokplas mówię 2gi raz może i był podobny temat lecz są osoby które za pomocą tego TuTu i tak nie potrafią tego wykonać a po filmie przynajmniej jest all wiadome ;]

Opublikowano

ależ w tamtym temacie jest również link do filmiku na youtube, w którym pokazuję jak uruchomić, jak używać ...

umarł

Opublikowano

Jeżeli chodzi o skan dodany, dziękuję za pozytywne komentarze jutro dodam film o map pointner, którym możemy ustalać respy mobów, miejsce NPC Bossow i czas respienia ;]

Opublikowano

Masz na myśli specjalne tekstury typu drogi, inna ziemia, góry itp? Jeśli tak to za to odpowiada tile.raw. Jak chcesz się ode mnie więcej dowiedzieć, pw.

sygnatura2.png

Opublikowano

No i ZeWojtas dodam że w twoim filmie jest m2pythonloader który już nie działa, a jak działa to w nielicznych przypadkach, a nie każdy potrafi np znaleźć injectora i zainjectowac ;]

Opublikowano

Qentinios gdybyś nie miał już tyle miesięcy poświęconych na metina tylko byś dopiero zaczynał, to byś sam nie potrafił czegoś poprawnie zainjectować, chodzi o kolejność i poprawność a żę się trochę na tym znasz to się śmiejesz ;], kolega który gra tylko w metka jak chciał zainjectować to się mnie mósiał pytać.

Więc nie wywyższaj się już tak, swoimi pro elo hejterskimi umiejętnościami.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...