Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Magicka

CarToNick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*Nazwa gry: Magicka

*Gra oryginalna: Tak (platforma steam)

*Paramenty komputera: 3GB ramu (2 x Kingston 1GB + 1 x GoodRam 1GB), GeForce 9800GTX+, Windows 7 64Bit Ultimate SP1, Internet UPC 25MB, AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4600+ 2.40 GHz, zasilacz 510W.

*Opis swojego problemu: Witam, moim problemem jest to, iż podczas włączenia trybu co-op'a z kolegą, wszystko normalnie działa. Widzimy się, nie ma lagów ani ścin. Za to jak przy pierwszej misji, wpadamy w inną lokację (przez wybuch, kto grał ten wie), pojawia nam się czarny ekran i nie możemy nic zrobić. Jedynym sposobem jest użycie menadżera zadań i wyłączenie procesu. Jako że mam zawsze odpalonego frapsa, to widziałem że miałem ciągle tą samą ilość FPS. Czy ktoś wie, jak temu zaradzić?.

/Inne: byłbym naprawdę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam.

Opublikowano

Spróbuj zaktualizować grę do najnowszej wersji i sprawdź spójność danych.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Spróbuj zaktualizować grę do najnowszej wersji i sprawdź spójność danych.

Nie da się, bo magicka jest na steamie.

Na pewno nie jest to wina kompa, bo all wymagania są ok.

Próbowałeś z reinstallem na steamie? Nie raz coś to daje.

Spróbuj zmienić język gry na steamie na angielski, ale nie w grze tylko w steamie. Klikasz na gre, opcje i tam będzie taka opcja.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...