Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie umiejętności do Evory?

KiSzOnX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam od wczoraj Evorę (polecam jest zarąbista) i zastanawiam się jakie umiejętności najlepiej do niej pasują.

Opublikowano

Daj takie, które najbardziej ci się przydadzą, ja do Evory wsadziłem same umiejętności wyścigowe, czyli szybki start, przedłużone nitro itp. bo jeżdżę nią głównie wyścigi.

Opublikowano

Wiesz co umiejętności to umiejętności ;p Nie preferuje sie jakis szczeglnych pod samochód, chyba że ucieczki to masa itd. Ja mam dosknały start, przedłużone nitro, większa moc nitra chyba i cos tam jeszcze chyba :)

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Jeżeli będziesz jejdził na wyścigi, ustaw samochód na wyścigi. Tak jak kolega wyżej pisał doskonały start, przedłużenie nitro, moc nitro i inne skille które są na wyścigi.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Ok pomyślę co by mi najbardziej pasowało. A do ucieczki to co by było lepsze M3 GTS czy Mustang RTR-X?

Opublikowano

raczej rtx, ale pomyśl nad fordem mustangiem bossem 302 cop ed. Lepszy furak

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jeśli ucieczki to bardziej wybierałbym M3 GTS.

Sam posiadam to autko i na pościgach drużynowych jeździ się wyśmienicie, żadne blokady nie przeszkadzają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...