Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]6500

Roop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam olafa.

Możesz iść nim na junglę albo topa. Ma niezły dmg no i wytrzymałość. Przydatny pasyw, gdy traci życie to as mu rośnie.

Opublikowano

Sądze że Nocturne to dobry pick

Spore dmg z autoataków

Dobra jungla

od 6 lvl dobre ganki

Dobre CC

Ew. Fiora też dobra

Długo postoi na lini

mobilna

1v1 dobra

Świetne ulti w stanie krytycznym

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Polecam olafa.

Możesz iść nim na junglę albo topa. Ma niezły dmg no i wytrzymałość. Przydatny pasyw, gdy traci życie to as mu rośnie.

Akurat mam olafa :) ..

Czy na topie nocturne to dobry wybor?

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Opublikowano

Jeśli lubisz junglować bierz nocturne , Riven koxiu do team fightów 1 skill potrójne użycie 2 stun 3 nie pamiętam ultri podwójne :D , Fiora dobra na topa ,ulti można spokojnie zrobić pentę :D

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Jeśli lubisz junglować bierz nocturne , Riven koxiu do team fightów 1 skill potrójne użycie 2 stun 3 nie pamiętam ultri podwójne :D , Fiora dobra na topa ,ulti można spokojnie zrobić pentę :D

E u Riven to tarcz+dash dodatkowo ma wszystkie przeliczniki na AD ale niestety ma wiele kontr (nie wiem czemu). Polecam ci wziąść Fiore na topa (Nie wiem nic o Yoriku bo nie mam tej postaci ;/) a Nocturna na jungle. Riven możesz sobie kupić ale pamiętaj o kontrach. Zależy czy lubisz solo topa czy jungle

Opublikowano

Nocturne - boskie ganki i jungla

Riven - niezle q, w po zestackowaniu zadaje masowe dmg, e do ucieczki i gonienia (jak q)

Fioranie gralem ale nie odradzam

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

Riven pod offtanka ma całkiem sopor DMG, ale lepszy bd Noc. Również pod offtanka ma zajebiste dmg. Dobre gangi oraz niezła jungla.

eune

Opublikowano

A co do mojego pytania :D .. Lecz dzięki za porady

Nocturne na topa albo bota może być ? Czy Jungla 100% ?

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Opublikowano

Na Topa / Bota w grach na mniejszym lvl'u, tak do 20 lvl'a. Później staraj się chodzić junglę. Zrobisz więcej w jungli niż na topie (papier).

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...