Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy system skilli ma się nijak !?!

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie wiem czy zauważyliście czy nie,ale ten nowy system skilli ma sie nijak co do lvl-i.

Może powinniśmy jakoś interweniować jeśli zależy nam dalej na tej grze,bo ten system skilli jest tak źle dopracowany,że on nie powinień w ogóle istnieć w grze ponieważ co pierwsze to gryzie w oczy to tak szczerze jaki teraz ma sens wbijanie lvl-i?

-ja odpowiem żaden gdyż 1 lvl jak i 50lvl może mieć takie same wartości,więc lvl naprawdę tutaj stracił sens gry czy ja coś tu źle pojmuje ? nie wydaje mi się.

Dobór skilli jest spartolony co się równa na minus zarabianiu kasy jak wiadomo na pokład można wziąć 5 skilli czyli żeby mieć lepszą gotówkę w zawodach bierzemy stałego bywalca 3 gwiazdkowy x2 żeby wymaksować co już nam zabiera 2 sloty,a co jeszcze z tą drugą umiejetnością skilla za zawody pościgowe itp dostawania kasy no można w sumie wstawić też 2x 3 gwiazdkowego skilla i pozostaje tylko 1 slot a co z innymi bardzo ważnymi skillami...

-dobra można sobie pomyśleć kij z tam kasą na wyższym lvl-u nie zdatna,bo ma się już samochody.

I można tutaj tak wymieniać i wymieniać,ale tymi lvl-ami poszli po całości,że lvl-e tutaj nie mają już sensu są na pic na wodę. Poza ograniczeniem kupna aut za igc.Chyba po to wbijaliśmy 50 lvl-e żeby mieć lepsze skille by samochód szybciej jechal,lepsze miał osiągi czy lepiej skręcał dzięki skillowi nerwy ze stali itd.itp.Teraz tego nie ma,ale kiedyś po to wbijało się lvl 50 żeby się miało przewagę nad innymi bo jak wiadomo niższy lvl miał już gorsze skille = słabsze skille(takie małe sprostowanie mniejszy lvl i max lvl mają takie same samochody i takie same wartości czyli takie same części i wiadomo tutaj,że ten 50lvl i tak miał przewagę nad niższym lvl,bo mniejszy lvl miał gorsze skille),więc czymś się ten dany lvl róźnił.Gdyż i wraz z lvl-em podbijało się większe skille,a teraz ten 50 lvl to nic bezsens i brak słów.

Ps.Uwaga Proponuje/Podaje jeszcze dobre rozwiązanie ustawienia tych umiejetności szczególnie pod samochód Rtx i dla samochodów gdzie jest dobre szybkie przyśpieszenie i inne.

Tak jak powyżej ustawienie pod Rtx i dla innych samochów gdzie występuje dobre przyspieszenie

Użycie skilli 3 gwiazdkowych

Przedłużone nitro ***

Ważniak ***

Pełna moc ***

Pełna moc ***

Przewaga ***

drive.png

Kolejność nie ma znaczenia

-Mniej gotówki

-Ustawienie bardziej rozłożone pod dobre wystartowanie jeśli spalimy start gorzej będzie nam się przebić jeśli będziemy na ostatnich miejscach gdyż nie ma tu skilla Doganianie,dlatego idziemy tutaj po całości z pełną mocą.

-Jak widać nie nadaje się zbytnio pod wyścigi drużynowe aczkolwiek jeśli chodzi o rtx ma dobry przód i jest masywny,ale i tak na takie wypady proponuje inne rozłożenie.

Samochód na wyścigi drużynowe(policyjne):

Użycie skilli 3 gwiazdkowych

Bywalec ***

Człowiek-demolka ***

Taranowanie ***

Taranowanie ***

Doganianie ***

77585898.png

+Kilka % więcej kasy,ale to i tak mało w porównaniu jak było kiedyś,można byłoby dać jeszcze raz tego skilla Bywalec,ale też trzeba zamontować i inne bardzo zdatne skille

-Jak widać nie ma tutaj skilla Pełnej mocy co będzie utrudnione by wystartować na starcie z nitrem

Dlatego tutaj dajemy skill Doganianie.

+Taranowanie tutaj jest bardzo zdatne i dobrze je wymaxować czyli dać 2 razy tego skilla gdyż będzie nam lepiej omijać wązkie barykady policyjne itp.

-Brak nitra = słabe nitro dlatego tutaj biorąc pod uwagę,że jest to wyścig grupowy wystarczy nam moloch bez używania nitra.

Według mnie są to dość dobre ustawienia i jak narazie dobrze się sprawują.

Opublikowano

Ale to nie poprawia osiągów -.- Tylko wzmacnia nitro, obroty przy doskonałym starcie itd. więc Ty musiałeś mieć gorszy dzień :P ja mam gt3 rs bez skilli i normalnie innych objeżdżam :D

Opublikowano

Ale to nie poprawia osiągów -.- Tylko wzmacnia nitro, obroty przy doskonałym starcie itd. więc Ty musiałeś mieć gorszy dzień :P ja mam gt3 rs bez skilli i normalnie innych objeżdżam :D

No nie zgodziłbym się z tobą tak do końca bo tak czy nie tak lvl już jest tutaj bardziej bez znaczenia.

No i co z tego, że nie poprawia osiągów jak takie skille dają dość dużo oj dużo np.jeśli chodzi o umiejetności tych skilli to spróbujcie dać skill przewaga i ogólnie bez tego skilla to zobaczycie dużą róźnice poza tym co z tego ze wzmacnia tylko te skille,a nie osiągi.Weźmy sam start to ty jadąc swoim gt3 rs jak piszesz po wyżej bez skilli to będziesz miał gorszy start i krótsze nitro itp. gdzie ja będę miał z tymi skillami dłuższe i poteżniejsze nitro i szybsze obroty gdzie na samym starcie zostawie cię daleko w tyle gdyż mój samochód lepiej się rozbuja w porównaniu do twojego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...