Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak odzyskać konto

nakos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę tutaj, gdyż są tu ludzie bardziej rozgarnięci.

Zacznę może od początku. Kupiłem konto na DO od znajomego za symboliczne 50 zł. On ze swojego maila zmienił poczte na mojego maila (na moich oczach). Następnie po jakimś czasie postanowiłem sprzedać te konto, ale jakiś śmie. napisał do mnie że już je kupuje itd., ale najpierw chce sprawdzić konto. Tak długo mnie namawiał, że wkońcu się zgodziłem i dałem mu passy do konta. (Wiem, że to bardzo, bardzo głupie było, ale wydawało mi się że konto jest i tak bezpieczne), (no cóż człowiek uczy się całe życie) gościu się zalogował, i zaraz potem ja próbowałem, ale nie mogłem. Wiem, że koleś na 100% nie wszedł na moją pocztę na którą było konto, bo miałem inne hasło na pocztę, i nie zaakceptował zmiany na swoją pocztę. Jednak nie wiem dlaczego, ale ja na swoją pocztę nie moge odzyskać hasła. Gdyż wpisują mój adres e-mail wyskakuje mi taki komunikat:

Błąd:

Niestety wystąpił nieoczekiwany błąd. Spróbuj, proszę, później ponownie.

I właśnie czy ktoś zwas wie co miałbym zrobić by odzyskać dostęp dokonta, będe bardzo wdzięczny nawet za najmniejszą radę i pomoc.

Czy koleś może używa jakiegoś programy czy buga do tego bym ja na tym konice nie mógł odzyskać hasło? Dlaczego wyskakuje taki komunikat? Czy istnieje jakaś możlwiość sprawdzenia ID tego konta, jeśli ja go kompletnie nie pamiętam. Czy czasem jak mi kolega zmienił email na mój to nie powinnien mi przyjść jakiś komunikat od DO?W jaki sposób mogę odzyskać konto?

Będe wdzięczny za każdą radę i pomoc:)

Opublikowano

Najpierw napisz do BP, że chciałbyś odzyskać konto...

Oni na 100% Ci odpiszą: "Proszę zgłosić to na policję [...]".

Napisz im, że znasz wszystkie dane konta, oprócz hasła i loginu.

Jak będziesz miał odrobinę szczęścia i trafisz na rozumnego admina,

to napisze Ci co musisz podać, aby odzyskać hasło... wtedy idziesz do

kolegi, albo on do cb przychodzi i wypisujecie odpowiedzi na pytania.

Jak wszystko dobrze zrobicie powinni oddać wam konto...

Też miałem podobny problem... niestety w mojej sytuacji admin okazał się

idiotą (jak większość adminów z BP) i mi nie pomógł...

­Keelah se'lai

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale wystarczy znać passy do czyjegoś konta by mu je wykasować. Zakładasz konto na stronie BP, i wystarczy podszyć się pod kogoś (bez znajomości e-maila) by później przez te strone wykasować ID.

Nie dawajcie NIKOMU pasów.

Opublikowano

ehhh to mi nie pomogliści do BP już pisałem i to nic nie da, bo przykładowo ja kupiłem konto, co jest zabronione i oni w takiej sytuacji nic nie mogą zrobić, gościu napewno zmienił login i hasło do konta, pozatym ja ani kolega nie znamy ID.

Na 99,999% gośćiu tego konta nie skasował, tylko sobie na nim gra, bo kolega co odniego kupiłem konto włożył w nie 400 zł.

Opublikowano

400zł to jest nic w dzisiejszym dark-gównie;)

Chyba, że chodzi to o kupienie bota + prema + podwajacze + rabatówki:D(bocenie conajmniej z rok^^).

Mam deja vu nie wiem czemu, albo był taki temat, albo cofnąłem się w czasie xD

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Wiem dlaczego nie masz konta mi tak samo ukradli fe znam kolegę z klanu który wchodząc na konto umie zmienić e-mail nie znając starego e-maila (nie wiem jak to robi) i dlatego nic ci nie przyszło bo to jak oni to robią nie ma żadnych powadomień ;/ właśnie ma twoje konto na swoim e-mailu;/

Opublikowano

ja też popełniłem taki błąd, no ale nic, miałem na tyle farta, że miałęm skórkę na darkorbit więc w każdej chwili mogłeem wejść na konto, z tym, że ani hasła, ani e-mail, ale kolega pomógł mi je odzyskać no i je mam, ten gość miał potem przejebane co mi je zajumał

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

sory bo to nie na temat ale wiecie jak przenieść surowce ze statku do skaylabu

pisz do BP

A co do tematu cały czas jest możliwość logowania się przez SID. Co do zmiany e-mail`a to nie jest legalne, a co do zainteresowania BP kradzieżą kont oni nic sobie z tego nie robią sorki śmieją się z naszych ticket`ów do nich na forum.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Słuchajcie, jeśli sie boicie o konto to załóżcie sobie Facebook'a i zrobicie tak żebyście mogli sie logować na konto w DO i jak wam ukradną konto to sie przez FB zalogujecie:) taka mała rada :)

pozdro

Opublikowano

Ja jak robiłem konto do buga( te misje do 4 lvl'a w nieskończoność) to podałem przypadkowy mail. Później, bez wchodzenia na tem mail, zmieniłem na swój. Moim zdaniem DO(nie wiem jak reszta gier BP) na zabezpieczenia do dupy. Wejdziesz na konto znając login i hasło a masz po.

Opublikowano

Ja jak robiłem konto do buga( te misje do 4 lvl'a w nieskończoność) to podałem przypadkowy mail. Później, bez wchodzenia na tem mail, zmieniłem na swój. Moim zdaniem DO(nie wiem jak reszta gier BP) na zabezpieczenia do dupy. Wejdziesz na konto znając login i hasło a masz po.

Z DO ciągną najwięcej kasy więc (teroretycznie) są najlepsze zabezpieczenia/

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...