Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Taki tam kolejny szablon pod serwer Minecraft

danielhinz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z nudów zacząłem robić taki oto szablon do minecraft pod serwer. Nie wiem czy będę go kodował bo jest mi nie potrzebny. Proszę o ocenę. Jest nie skończony i parę poprawek trzeba jeszcze zrobić. Tym razem nie ma wielkiego header'a. Aktualnie zrobiona sama góra. Potem dodam więcej SS

1339505015-U255743.jpg

Opublikowano

To potem może zostanie usunięte albo poprawione a zegar dodany aby zobaczyć jak będzie wyglądać. Zostanie on usunięty a logo oczywiście może być zmienione w zależności od potrzeb

Opublikowano

Kolor tła zmieniony a zegar usunięty. Potem ogarnę jeszcze jakoś tą trawę. Proszę oceniać dalej. Dzisiaj kolejny ss będzie.

No to SS tak mniej więcej będzie wyglądać. Oczywiście jeszcze zostanie pozmieniane parę rzeczy. Mam nadzieję, że teraz jest lepszy kolor tła. Zapraszam do oceny.

1339589797-U255743.jpg

Opublikowano

Ostatnia wersja wygląda najlepiej.

Ładne menu, chociaż jak na nie najedziesz to jakoś szału nie robi, ale jest ok.

Co do reszty w miarę.

Opublikowano

Zakoduję go może potem bo tak jak pisałem robiony z nudów. Może dzisiaj jakoś na szybko go zakoduje to pokażę. Muszę jeszcze wymyślić jak będą wyglądać newsy

Opublikowano

Wymiary szablonu to 1003x768 oczywiście wysokość można zwiększyć. A co do przewijania to myślę, że tak bo tam gdzie jest puste pole będą newsy. Jutro zapodam kolejne SSy

SS wiem wiem newsy do poprawy to pod napisem TwojeLogo zostanie usunięte. Jakoś tak wpadło

1339739008-U255743.jpg

Opublikowano

No i teraz jest zrobiony ładnie, wszystko do siebie pasuje, nie ma pustych miejsc.

Koduj, koduj, na pewno ktoś będzie chciał wziąć twój projekt, bo jest na prawdę dobry.

Opublikowano

@ref

Proszę link do zakodowanego szablonu. Do zrobienia został system news i poprawa kodu. Jak myślicie udostępnić go w internecie do pobrania?

http://danielhinz.ugu.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...