Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]M103 help me !

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Mam takie 2 pytanka dotyczące tego czołgu. Jakie dodatkowe moduły zamontować w nim? Mam już dosyłacz ale nie wiem co jeszcze wziąść. I jescze jakie umiejętności dla załogi ? Uzasadnijcie odpowiedzi ;D

636451494245979649038.gif

Opublikowano

dosyłacz wentylacja oraz celowanie lub stabilizator zależy czy strzelasz kiedy jedziesz zamiast celowania i wenty można brać siatke jak kampisz

ja zawsze biore 1 naprawe na all potem skile które działaja a potem bochaterów broni

36292.gif

Opublikowano

Ja tylko narazie musze troche przycampic bo nie jest wcale ulepszony :(

Troche mi sie zejdzie az wszystko odblokouje. Narazie chyba mi wentylacja nie potrzebna, gdyż moja załoga nie posiada umiejętności.

Opublikowano

Przy okazji się zapytam co kupic do Lowe?

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bo nie dowiedzialem sie nic o umiejetnosciach dla czlonkow zalogi teraz juz musze wiedziec jakie bo t110 kupuje.

Opublikowano

Możesz wybrać umiejętności bardziej ofensywne tzn. ja wybrałem naprawę, razem z modułem skrzynka z narzędziami ze strasznie długiego czasu naprawy maleje on do krótkiej chwili. Strzelcowi polecam dodać również umiejętność zwiększającą celność uszkodzonego działa (często mi je niszczą), a do ładowniczego mocniejszy ammo rack. Kamuflaż nie wydaje mi się konieczny, ze względu na rolę tego czołgu - jest to taki ciężki med, nie lubię nim campić.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Ja dałem tak

-dowódca - ja dałem 6 zmysł, bo ogólnie podoba mi się efekt i przydaje podczas znajdywania niedobitków, no i również campienia, ale tu można sie zastanawiać

-strzelec------------------ zwiększona celność uszkodzonego działa

-kiedrowca--------------- zwiększona celność podczas jazdy

-ładowniczy1------------ zwiększona wytrzymałość ammo racku

-ładowniczy2------------ ty raczej dowolnie, ale ja dałem to co zwiększa ładowanie przy <10% (czasem przydaje się podczas 1v1)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...