Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy moge dostać za to Bana?

PowerIsHere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D

Chciałem wam podać dokładne przypadki i zapytać się czy mogę w takich okolicznościach dostać Bana : ) No to lecimy :P

1.Są dwa konta na różne poczty... Jedno konto chodzi na FishBocie... Czy gdy pierwsze zostanie zbanowane automatycznie i to drugie z inną pocztą?

2.Czy mogę w jakiś sposób dostać bana za granie na KamerModzie nawet jeśli nie używam w nim żadnych Hacków itd? Chodzi mi o to czy GM'owie itd mogę wykryć po prostu, że gram przez Kamera.

3.Czy może ktoś zauważyć gdy na KamerModzie używam jedynie opcji ''Nie odpychania mobów z konia'' i będę bił moby zawsze pod ścianą? Czy raczej tego nie widać?

Z góry dzięki ;)

Opublikowano

Witam co do punktów:

1. Tak może się zdarzyć. To zależy od regulaminu serwera czy za fishbota banują to konto na którym jest ustawione czy wszystkie konta powiązane.

2-3. Nie które serwery mają przeróżne zabezpieczenia, które im pozwalają określić czy gracz gra na KamerModzie, np. są serwery gdzie przy szeptaniu do kogoś wyświetla się godzina, lecz osoby co grają na Modzie i szeptają do kogoś to jego godzina nie jest wyświetlana.

W czasie grania na Modzie nie radzę rozmowy z nikim, używanie nieodpychania z konia inni widzą normalnie ze je odpychasz czasami radzę co jakiś czas wysiadać i wsiadać z konia to zawsze będzie wytłumaczenie dlaczego te moby odpite dostają także obrażenia.

Nie wiem czy czasem serwery nie maj również takie zabezpieczenia że wysyłają informację jaką ukrytą w ich kliencie co jakiś czas na log, grając nie zostało by wysłane info które zapisało by się w logach. Po tym można stwierdzić czy ktoś na Modzie.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...