Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ] Swain vs Brand

pawix245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brandem grałem i fajnie się grało nawet na itemach polecanych (bez builda) Swainem nie grałem, więc nie wiem.

Brand łatwy jest dodatkowo i nie ma z nim zbytnio problemów.

Opublikowano

Swain zdecydowanie ... Brandem problem bd miał z trafieniem skillami .

Grałem obiema postaciami i Brandem nie mam problemu z trafianiem. Wystarczy przewidywać ruchy wroga ;)

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Polecam Branda może iść na każdą linie ma stuna i świetną farmę na midzie.

Oczywiście są wady ale to jak u większośći Casterów...

Ale jak opanujesz Q to będzie ci sie dobrze grać ;).

btw. Świetny pod ks'owanie ;).

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@up pod ks swain? To Ty chyba dobrego swain'a nie widziałeś.

Swain :

+ dobre cc (Q I W)

+ regeneracja mane za każdą zabitą jednostkę

+ free ignite (E)

+ po 6lvl ciężko do zabicia - ulti - leczy się (ale potrzebuje wrogich minionych/championów)

- trzeba opanować

- ze złym bulidem dużo nie zrobisz

Brand :

+ stun

+ duży dmg w late

+ free podpalenie ze skilli

+ śmieszny haras (od 2-4 minionów i wrogi champ, dajesz w miniony W i potem E i harasuje naszego wroga na linii)

- papierkowy

- na początku trudno trafić skillami

- bez blue nie pograsz sobie tak mocno

Ja bym wybierał swaina.

Opublikowano

Brand jest ok. Jak potrafisz trafiać ze skili aoe to możesz zadać potężny dmg, dobre combo, obszarowe ulti, ma stuna, łatwa farma.

Opublikowano

Widzę że chwalicie Branda, jestem ciekawy kto będzie lepszy na 1vs1.

@Up x2

Myśle że Swain bardziej potrzebuje many do ulta niż Brand do czego innego.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Racja, Brand z blue buffem = nieskończony harass z W, a potem wskakujesz za miniony flashem nawet i kombo E+Q+W + ignite, ulti jeżeli przeżyje co jest bardzo mało prawdopodobne.

Opublikowano

Skoro wybrałeś branda wiec, że bardzo szybko Ci się bedzie mana kończyć (i nie raz się wkruwisz, że przegrałeś na linii)

Opublikowano

LOL, taką sytuacje ma chyba każdy caster prócz Swaina i Karthusa.. Jak sie strzela spelami i nie trafia to się traci mane, wystarczy kupić 2 doranki na start i z runami się wyciąga 25 regeneracji.. Czyli lajt :)

Opublikowano

Swain pod doranki? Hahahahahahahahahahahahahahahah. Taka odpowiedz Ci wystarczy. Swaina się nie robi pod doranki, nigdy NIGDY!

Opublikowano

Swain pod doranki? Hahahahahahahahahahahahahahahah. Taka odpowiedz Ci wystarczy. Swaina się nie robi pod doranki, nigdy NIGDY!

Czy Ty dzieciaku z internetu czytasz ze zrozumieniem? Napisałem że problemu z maną raczej nie ma Swain, a co do innych postaci to się kupuje raczej dorany (np. Brand, harrasujący z W).. Tyle skurwysyństwa w dzisiejszych czasach i dziecinady.. Nawet nie doczytasz i taka żałosna odpowiedź :(

Opublikowano

Mówcie co chcecie, ale ja wczoraj kupiłem Branda, i za drugim meczem staty 20/0/4 a jeśli kupisz łzę bogini to się mana szybko nie kończy.

Game Over

Opublikowano

Swain i jego nieskończony harras niesamowicie wkur... wkurza. Oboje są nie do zgankowania po 6 poziomie. Stawiam ich na równi sobie. Nie potrafiłbym wybrać jednego z nich. Ale do Swaina jako jednego z moich pierwszych casterów mam sentyment i częściej nim gram. :)

o8bh2s.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...