Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak włączyć critical hit icon?

Grzes111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

Przecież to chyba już jest od początku Twojej gry, bez żadnego majstrowania w opcjach.

Jeśli jednak nie to sprawdź w zaawansowanych opcjach.

Opublikowano

Ja to miałem od początku gry, chyba nie da się tego wyłączyć ;x

@dosking no dobra, sorry postaram się nie robić zbędnego spamu ale co, da się to wyłączyć ? Ja nigdzie nie zauważyłem takiej opcji żeby można było to wyłączyć, ewentualnie może jakoś w plikach gry trzeba by było pogrzebać. Ja w opcjach tego nie widziałem.

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Teaki, jak ty chcesz, żeby ktoś zdjął ci te procenty, skoro ciągle spamisz? Jeśli on napisał, że jakimś sposobem to wyłączył, to znaczy, żeby napisać mu odpowiedź, jeśli się ją zna, a nie pisać, że nie da się tego wyłączyć.

@up Skoro to wyłączył to znaczy, że chyba tak. Jeśli nie znasz odpowiedzi to po prostu nie pisz. : )

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Musisz wyłaczyć w zaawansowanych okazuj zadane obrazenia nad graczem to przez to albo criticale albo obrazenia

Kontakt : [email protected] Steam : Polak000xD TS3 : ts3.pr0g4ming.pl Room 1,2,3 Nick na ts3 : TheWzychu233

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...