Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dział] Saints Row

Jottex.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj proponuję o dodanie działu do serii gry Saints Row. Umiejscowienie to oczywiście FPP, być może "Inne gry FPP" gdyż nie wiem jaka liczba osób stąd w to gra. - jest to coś nieco podobne do serii GTA, gra mnie przypadła do gustu, wysyłam Trailer do 3 części.

Co więcej mam pisać? Zapraszam do wyrażenia swojej opinii, jeżeli ktoś chce poznać tą grę, to ją pozna w gameplayach i recenzjach, lub osobiście zagra, wtedy dowie się o niej najwięcej.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Propozycja była składana kilka razy, ale jak widać nie przeszło. Moim zdaniem w dziale podwyższono by obroty na początek, potem spadnie na psy.

Opublikowano

A więc tak :

Sugestia była już dużo razy ( Ja nawet składałem taką sugestię ; P )

Sain Row jest fajny ma wielu graczy.

Może i dział będzie świecił pustkami, po 2 tygodniach nikt nie będzie wgl. pisał w dziale .

Ale ja jestem na tak : P

Regmannn

Opublikowano

Jestem na NIE , serwery słabo rozbudowane (nie ma map editora itp) .

Zbyt wielu tematów by tam nie było ... "Zapisy na wspólną grę" które już kilka razy było w pogaduszkach , 5 TuT które są na YT .

Grand Theft Auto jest o wiele lepsze .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Jestem na NIE , serwery słabo rozbudowane (nie ma map editora itp) .

Zbyt wielu tematów by tam nie było ... "Zapisy na wspólną grę" które już kilka razy było w pogaduszkach , 5 TuT które są na YT .

Grand Theft Auto jest o wiele lepsze .

Czy ktoś podważa, że SR jest lepsze od GTA? - nawet ja tak nie myślę, po prostu gra jest na tyle popularna, że dział mógłby zostać dodany. Zapraszam do dalszych wypowiedzi, może Administracja się przełamie i zaakceptuje propozycję :)

98763533515051689628.png

Opublikowano

Było to już kilka razy, ale jeżeli mam nie brać tego pod uwagę to jestem na tak. Gra realistyczna (pod względem wyglądu :D), ciekawa, dużo broni, ubrań. Mógłbym tak wymieniać godzinami. TAK!

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Było kilka razy, ale ja jestem tak czy tak na Tak

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Było to już kilka razy, ale jeżeli mam nie brać tego pod uwagę to jestem na tak. Gra realistyczna (pod względem wyglądu :D), ciekawa, dużo broni, ubrań. Mógłbym tak wymieniać godzinami. TAK!

Było kilka razy, ale ja jestem tak czy tak na Tak

Thanks u. Wydaje mi się, że nie tylko ja chcę ten dział, więc zapraszam innych user'ów do wypowiadania się.

98763533515051689628.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...