Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Mw3 zacina się na MP

MefiuBaranek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Podczas grania w Mw3 po jakimś czasie gra mi się zacina i nic się nie da zrobić, ctrl+alt+del itp nie działa tylko reset kompa. Gram na średnich detalach i chcę dodać, że formatowałem kompa z powodu tej zwiechy ale jak widać nic nie dało. Temperatura procesora podczas gry jest chyba w porządku 48 C a karty 57 C. Na Co-opie gram na wysokich detalach i jest miodzio zero ścinek itp. Wszystkie sterowniki mam najlepsze, najnowsze. Chcę jeszcze dodać, że gra po premierze chodziła na wysokich detalach bez problemu.

Mój sprzęt:

Win 7 Enterprise 32 bit

Karta Graficzna: Nividia 8500 GT

Procek: Intel Core Duo 2 E4500 2.20 GHz

Ram: 2GB

Opublikowano

spróbuj w menadżerze zadań zmienić proces gry z wysoki na normalny wyproboj tez defragmentacji dysku defranglerem oczyszczenie systemu cclenerem i optymalizacje systemu do gry GAMEBosterem

Opublikowano

Ja tak miałem w mw ale wtedy reinstall pb pomógł :/. Wyłącz antyvira. A i spróbuj alt + tab lub ctrl + esc.

Wyłączenie Avasta nic nie dało. Jak gra się zatnie to komputer na nic nie reaguje, tylko reset.

spróbuj w menadżerze zadań zmienić proces gry z wysoki na normalny wyproboj tez defragmentacji dysku defranglerem oczyszczenie systemu cclenerem i optymalizacje systemu do gry GAMEBosterem

Niestety ale nic nie pomogło :/
Opublikowano

Probowales sprawdzic spojnosc plikow??? to raczej nic nie da ale cuda sie zdarzaja jak nie probowalbym reinstal gry zrobic

Opublikowano

Jak masz opcje spróbuj podpiąć inną kartę graficzną , bo możliwe że karta ma usterkę i się wyłącza przy obciążeniu , albo zróbo format (on na wszystko pomaga :D)

btw windows enterprise jest tylko dla developerów , a nim chyba nie jesteś ;p

Opublikowano

Jak masz opcje spróbuj podpiąć inną kartę graficzną , bo możliwe że karta ma usterkę i się wyłącza przy obciążeniu , albo zróbo format (on na wszystko pomaga :D)

btw windows enterprise jest tylko dla developerów , a nim chyba nie jesteś ;p

Format już robiłem i nie pomogło. Z kartą graficzną spróbuje jutro, ale nie wiem czy mw3 odpali nafGeForce4 Ti 4200. Chodź może jak dam wszystko na low to może wejdzie ;p

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...