Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Skile obszarowe + Mag (duzy dmg)

NoSwear122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brand ;] kazdy skill oprocz q bije obszarowo... pasywka zastepuje ignita wiec mozesz wziasc inny summonerspell.... ma jakies tam aoe i nie jest najtrudniejszy w ogarnieciu + ult robi miazge w tf'ach

Opublikowano

@UP Już jest według wzoru ;P.

2@UP Veigara już mam ;].

@Topic Jak narazie to najbardziej podoba mi się ten Brand. Dobrze by było, żeby skile obszarowe były jak w Veigarze czyli na W i E a taki do dobijania jak na Q.

sig2@502392951-Sm3agol@eu@16@1@11111111111111@1111111111111@01101@pl@0.png
Opublikowano

@UP Już jest według wzoru ;P.

2@UP Veigara już mam ;].

@Topic Jak narazie to najbardziej podoba mi się ten Brand. Dobrze by było, żeby skile obszarowe były jak w Veigarze czyli na W i E a taki do dobijania jak na Q.

Jak chcesz aoe skille to Ziggsa bierz. Wspaniały dmg ze wszystkiego poza W, świetne team fighty bo ma 4x aoe, slow, escape, dobry harass, ult z range na 1/3 mapy, dmg z pasywa, kontruje branda i morde, z resztą też da rade (poza kassadinem i talonem)

Opublikowano

Swain dostał buffa polecam dobry heal i harras z skilli to samo vlad pistolet i butki i vladkiem na lini stoisz godzine ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...