Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MMORPG]MultiMC.pl - Pierwszy serwer MMORPG w polsce![NON-PREMIUM][1.2.5][Kultura][Frakcje][Nagrody][Swietna zabawa]

MultiMC.pl

Serwer MMORPG.  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba wam sie styl MMORPG

• Tak.
    • Nie.
      0
    • Srednio ale trzeba to poprawic.
  2. 2. Czy podoba wam sie strona www ?

• Tak.
    • Nie.
    • Mozna cos poprawic i to zaproponuje.
      0
  3. 3. Jak oceniacie serwer (W skali 1 do 10)?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Witam, nazywam sie kamillozz7k niektorzy z internetu moga mnie znac a niektorzy nie ale to nie wazne. Dzisiaj chcialbym zaprosic was na serwer ktory przygotowywalem tydzien i caly czas dopracowuje, na wstepie chcem powiedziec ze rekrutacja na moderatorow bedzie otwarta w najblizszy weekend a rekrutacja na budowniczych juz niedlugo. A wiec zapraszam was do nas. Mam nadzieje ze stworzymy dobry serwer aby dobrze sie nam gralo. Takze zapraszam na strone www ktora sam napisalem i wlozylem w nia bardzo duzo pracy Mutlimc.pl

IP - Multimc.pl

Ts ip - Multimc.pl

Serdecznie zapraszamy nasze www, multimc.pl

Statystyki MCMMO i VIP oraz instrukcje do gry znajdziecie na naszym www.

Opublikowano

Hmm cóż mogę powiedzieć jest to fajny server ogarnięta administracja jednak wielu graczy sądzi ,że mogą swobodnie używać hacków jednak po 1 godzinie maksymalnie po 3 godzinach ich oszustwa są wykrywane przez naszą sprytną Administracje a oni są banowani (Nie zawsze Administracja daje 1 szansę w niektórych przypadkach zadając tylko warna)

Ogólnie miła atmosfera server się rozbudowywuje a strona no cóż mogę powiedzieć kamillozz7k nad nią pracuje bez przerwy za co go bardzo szanuję.

Opublikowano

Double:

http://www.mpcforum.pl/topic/649206-mmorpgmultimcpl-pierwszy-serwer-mmorpg-w-polscenon-premium247strona-www-ze-statystykamifactionsmcmmostatystyki-pvp125ts3/page__p__4673769#entry4673769

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...