Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwarcie nowego servera MonsterCraft Zapraszam

Krzychor1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MonsterCraft

Znudziły Ci się absurdalne serwery survival z Cuboidami czy Lwc ?

Nie lubisz serwerów typu FreeBuild ?

Chcesz poświęcić wolny czas , ale nie masz fajnego serwera ?

Chcesz się rozerwać na dłuższą metę ?

Serwer MonsterCraft zaprasza do Siebie !

1329473015u545403.png

Typ serwera :Survival + Frakcje

Nazwa serwera : MonsterCraft

IP serwera : 94.23.243.35:25765

Sloty : 20

Potwory : On

Zwierzęta : On

Nether : On

Pvp : On

Whitelist : off

Premium : off

The end : On

1329473060u545403.png

HeadAdministratorDaro890,Krzychor1

Pomocnik:Projective

Opublikowano

Nie polecam servera , Adminów jest tylko dwóch którzy nie ogarniają serwera

- pełno dzieci którzy jak się wyjdzie ze spawnu odrazu czekają z diaxowym eq żeby cie zabić ...

- server bez anty x raya

- admin nie zamierza wgrać anty x raya ponieważ będą " lagi "

Jednym Słowem - Wielkie Gówno a nie server :)

Opublikowano

Serwer zapowiadał się bardzo ciekawie, zaprosiłem kilku kumpli na serwa i założyłem gildie. Po czym wyruszyłem wraz z nimi szukać jakiejś miejscówki na tymczasową kryjówkę idąc pisaliśmy między sobą, mając tylko kamienne narzędzia i chęć do poszukiwania przygód. Nagle zza drzewa wyskoczył nam jakiś dzikus w diaxowo-żelaznej zbroi zabił nas i zabrał nam nasze śmieci ciesząc japę jak jakiś noob, nie chcąc oddać jakichkolwiek itemów. OK, powiedziałem dla moich towarzyszy nic się nie stało jeszcze się odegramy. Znowu się zorganizowaliśmy na spawnie i wyruszyliśmy znowu tym razem w innym kierunku. Znaleźliśmy jakieś ruiny przeszukaliśmy je i już mieliśmy iść dalej, ale zauważyłem jakiegoś kolesia w skórzano-żelaznej zbroi i jego kumpla lepiej uzbrojonego w diaxowo-żelaznej zbroi (nie ten co nas wcześniej zaatakował) nie wiedząc co robić bo walka z ręką nie miała żadnego sensu powiedziałem dla kumpla który akurat coś tam kopał żebyśmy uciekali, on nie wiedząc co się dzieje został zabity, po czym chcieli się dorwać również do mnie, uciekając zostałem poszczelony z łuku i dogoniony z powodu małej ilości energii, po czym zabity. Kompletnie wkurwiony powiedziałem do admina że serwer stoi ledwo 30min a już jakieś nooby (które do tego nie znają ortografii) mają diaxowe eq i atakują nowych graczy, którzy niczemu im nie zawinili. Admin tylko machną ręką i powiedział że jest to serwer pvp i że mają prawo. Odpowiedziałem mu że też zainstaluje x-raya i sobie będę kopać diaxy, ale jaki jest sens takiej gry? żaden. Admina widać trochę to zainteresowało i sprawdził eq tych co mnie zabili, mówiąc że mają diaxowe itemy zbroje i blok diamentowy. Co zrobił w tej sprawie? Spytał się czy zainstalować anty x-ray TAK lub NIE, oczywiście napisałem TAK z moją frakcją, ale inni od razu zaczęli protestować, pisząc że to strasznie laguje serwer i nie będzie się dało grać (grałem na wielu serwerach z anty x-ray i jakoś nie było wielkich problemów). Od razu było można zobaczyć kto tutaj oszukuje. Admin powiedział, że nie wgra plugina i że jak mi nie pasuje to żebym wyszedł z serwera, napisałem jeszcze to i owo dostając prawdopodobnie bana nie mam zamiary tego sprawdzać.

Na koniec podsumowanie:

Jeśli szukasz serwera na którym legalnie możesz używać x-raya, nie znasz ortografii i nie ukończyłeś jeszcze podstawówki ten serwer jest dla ciebie

Jeśli jesteś uczciwym graczem, posiadasz jakąkolwiek kulturę i szukasz jakiegoś porządnego serwera na którym mile spędzisz czas omijaj to coś szerokim łukiem, to tyle z mojej strony.

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...