Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kiedy bedzie famas w is

BigSevennnnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tego nie wie nikt.

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

@UP

Da się ;p

http://www.mpcforum.pl/topic/641461-tut-jak-napisac-ticketa-nexon/

@TOP

Tego nikt niewie.

Lepiej żeby jak najprędzej :D

PROŚBA DO GLOBAL MODA:

http://www.mpcforum.pl/topic/747501-prosze-o-usuniecie-konta/

Opublikowano

coś tam mowili ze jakoś 27 czerwca czy tam1 lipca ale nie pamiętam

mówilize mają tam dopiero wszystko zrobić

Opublikowano

UP:

Debile i rybki głosu nie mają. Ja pierdole, jak można oceniać pracę wydawcy po hmm? 2 tygodniach?

To trzeba być zjebanym genetycznie. No bo co za imbecyl krytykuje jak nie mieli opcji nic wprowadzić. Ciesz się że w ogóle była tylko jednodniowa przerwa bez grania.

Opublikowano

Dzieci gram w tą grę 2 lata z kawałkiem(chciałem napisać z hackiem ale ktoś by pomyślał że hackuje*haha*). I niem a lagów mam sp 5% na 2500 dni dostałem 5 retaili oraz 100k dinarów na nowe konto. Brakuje mi tylko premki którą można by było wbić za damke. Co do famasa na 100% będzie bo na tym zbyt duża kasa idzie by go nie zrobili. Btw napewno będzie bo i tak sporo ludzi ma np na 10 lat albo retail wiec czemu mieli by nie zrobić by ludzie co wtedy sie nie załapali to by kupili.

G1-mega lagi........w ostatnim miesiacu to wgl sie nei dało grać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

on sie podnieca tymi retailami a prawda jest taka ze kazdy kto zalozy konta to je dostaje ;c

a te sp i tak ci usuna wiec nie masz co sie martwic

Opublikowano

Chłopcze skąd możesz wiedzieć czy gram na hackach...pograjmy może? I tak bedziesz płakał że hackuje:) co 2 nobek tak robi:D. Z Sp to zobaczymy,nie podniecam sie bo mam konto 51 level z m249 ale chodzi mi o to że g1 nie dawał takich gratisów...i to sie każdy zgodzi do tego lagi są duzo mniejsze.

Btw. te Dzieci nie tyczyły sie ciebie xxSniperxx ale uderz w stół a nożyce sie odezwą.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...