Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chat-Box

LubieZielone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko więc mam na myśli Aplikacje Chatbox, Fajnie by było gdyby był tutaj na forum taka aplikacja lub tak jak mamy czat box na facebook

czasami nie chce mi sie poprostu wysyłac wiadomości i czekać na odpowiedź od kogoś. wiem ze mozna tez gadu gadu lub skype ale nie wszyszcy podają swoje informacje i kontakt no to propouje zrobienia czat boxa to by pewnie pomogło wielu użytkowników tego forum :)

Opublikowano

Na takie duże forum to odpada, chyba, że jest modyfikacja dzieki którym chatbox jest dostępny tylko ze znajomymi.

Właśnie chciałem dodać żeby był czat tylko dla znajomych a nie ze będzie sie miało liste ze wszsytkimi użytkownikami forum ;P tylko znajomych widac na liście czatu i by było git :P

Opublikowano

Właśnie chciałem dodać żeby był czat tylko dla znajomych a nie ze będzie sie miało liste ze wszsytkimi użytkownikami forum ;P tylko znajomych widac na liście czatu i by było git :P

Jebnij sie w lep :x ogarnijasz 5 k ludu na czacie ? juz sa lagi I co chwile mam blad na nIE !
Opublikowano

było wałkowane tysiąc razy, serwer nie wytrzyma.

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Pomysł fajny ale obciążenie z byt duże już wgl by forum padło.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Jebnij sie w lep :x ogarnijasz 5 k ludu na czacie ? juz sa lagi I co chwile mam blad na nIE !

Zrozumcie jego propozycje najpierw. Czat jak na facebooku z jedną osobą lub konferencja kilku osobowa, ale tylko dla znajomych.

Opublikowano

Już kiedyś pisałem o chat w innym dziale lecz powiedziano mi że kiedyś był to taki i za dużo userów było . Jestem na NIE bo by były lagi .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Zrozumcie jego propozycje najpierw. Czat jak na facebooku z jedną osobą lub konferencja kilku osobowa, ale tylko dla znajomych.

To ma PW :)
Opublikowano

Przy 5k userów nawet jeśli będzie rozmowa między dwoma użytkownikami to to i tak zbyt duże obciążenie dla maszyny...

Na nie.

Opublikowano

Em....czarno to widzę na forum.

Same dodanie statusów to było hardcore, a jeszcze mówiąc o tym oO

0 szans..forum nie wytrzyma ;X

Fajny pomysł ale wątpie aby przeszedł.

Neutral z przychylnością na nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...