Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Co to ma być?

Shilin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niemogę zalogować sie na Crossfire EU swoim kontem. Gdy wchodze, wyswietla sie napis i mam wpisac swoje dane. Imie, email, id, hasło, date itd.

problemza.png

Please submit your request using the form below, the SG Interactive Account Administration will evaluate your request as soon as possible.

To help expedite your request please fill out as much information as possible. Thank you

Niewejde do gry bo klijent sie aktualizuje

1309731898_by_rafalovy.gif
Opublikowano

@up

Chyba Cie na głowe powaliło. że niby sam sobie to wymysliłem?

Napisałem chyba że sie zalogować niemogę bo sie to pojawia, to co sie rzucasz ze sam sobie problemy wymyślam.

@edit

beztytuuaho.jpg

Nieobcięty skreen, pasuje? A moze mam filmik nagrać? Jak sie kuzwa loguje na strone. Myslisz ze niemam nic lepszego do roboty jak oszukiwanie ludzi na forum? Obciąłem skreena bo gówno widać na całym, a ty mi kur wa mówisz że sam sobie to wymyśliłem. Bo ja taki głupi jestem że wchodze na support i niewiem co robić. Chce sie zalogować i wyskakuje support. To kur wa jak masz tak pomagac ciulu to się nie wypowiadaj.

Opublikowano

Jakoś nie chce mi się wierzyć że po zalogowaniu wyskakuje ci strona na której masz wpisać zgłoszenie do supportu, nagraj filmik jak się logujesz i ci to wyskakuje bo to co piszesz jest bardzo mało prawdopodobne, a wtedy zobaczymy czy to jest prawda czy nie. Nie chcę się kłócić, ale na tą strone można wejść bez zalogowania i nie wiadomo czy wyskoczyło ci to podczas logowania.

@down Teraz to ci już zaczynam wierzyć, jak Kamas napisał że takie coś miał, to to raczej jest prawda.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Juz lece krecic filmik, bo wielki pan myśli ze sobie wymyśliłem problem. Jak masz tak pomagać to wogóle nie pomagasz. Będę mu specjalnie film kręcić bo ma jakieś problemy że skreen mu niewystarcza, no chyba nie.

Mówię chyba że po kliknięciu Login, wpisaniu danych konta wyskakuje support. Tak jak by było zablokowane, a ty mi kuzwa piszesz że sobie wymyśliłem żeby ludzi oszukiwać jasne, i mam jeszcze film kręcić jak wchodzę na stronę... No jasne

Opublikowano

Ja Ci wierzę, że sobie tego nie wymyśliłeś. Też tak miałem... Naprawdę. Chciałem się zalogować, a mnie przenosiło na stronę supportu. Wiesz co zrób najlepiej ? Wypełnij te dane, wyślij i poczekaj dzień lub dwa. Ja tak zrobiłem i problem zniknął. Do tego jest tam napisane :

Please submit your request using the form below, the SG Interactive Account Administration will evaluate your request as soon as possible.

To help expedite your request please fill out as much information as possible. Thank you

Zrób tak i będzie dobrze. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Ja Ci wierzę, że sobie tego nie wymyśliłeś. Też tak miałem... Naprawdę. Chciałem się zalogować, a mnie przenosiło na stronę supportu. Wiesz co zrób najlepiej ? Wypełnij te dane, wyślij i poczekaj dzień lub dwa. Ja tak zrobiłem i problem zniknął. Do tego jest tam napisane :

Zrób tak i będzie dobrze. ;)

mi również pomogło
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

xxx

Jebnij Lajkiem :3 nie krępuj sie  <3 
                              Ble ble ble   Zbieram (+sy) !

odbyt13603526958801.jpg

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...