Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Opinia]Auto albo raczej auta.

roninns4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym poznac Wasza opinie nt tych aut:

-BMW m3 edycja policyjna

-RTR-X

-Lexus LFA

-Murcielago poszukiwacz skarbow

-Lotus Evora

Chodzi mi bardziej o wypisanie +/- tych aut,i czy warto je kupic(za boosty,niedlugo dociagne 4k to mysle nad zakupem jakiegos).Wole auto pod wyscig

Opublikowano

- BMW M3 GTS Edycja Policyjna, bardzo dobry wóz, jeden z najlespzych w grze, znakomity na pościgi.

- RTR-X, podobnie jak M3 GTS, równie szybki i znakomity na pościgi, ale trochę trudniej go opanować.

- Lexus LFA, dość przeciętny wóz, zdecydowanie najgorszy z wymienionych.

- Murcielago TH, obok Lotusa Evory naj. wóz w grze, również całkiem niezły na pościgi.

- Evora, dla mnie naj, wóz w grze, znakomite prowadzenie.

Podsumowując, jak chcesz auto bardziej pod wyścigi, to bierz Lambo lub Lotusa, weź ten, który bardziej ci się podoba, bo oba są bardzo blisko siebie, oboma będziesz wygrywał wyścigi.

Opublikowano

Dziekuje za odp,wiec LFA odpada.I jeszcze sie zastanawiam BMW dobre by bylo na wyscigi? Bo ja 1.nie lubie sie bawic na ucieczkach druzynowych 2.omijam blokady.

Opublikowano

Wiesz jak nie preferujesz expić tylko grać dla zabawy weź evorę, naj car w grze ;d Z tymi blokadami to tak jest, że wiesz nauczysz sie mapy na pamięć, ale zawsze wyskoczy Ci jakiś suv i wielka lipa ;/ Podsumwując: Wyścigi evora, bmw nigdy nie jeździłem komentarze bardziej pozytywne, lecz ja zostaje wciąż przy lotusie :)

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Wiesz jak nie preferujesz expić tylko grać dla zabawy weź evorę, naj car w grze ;d Z tymi blokadami to tak jest, że wiesz nauczysz sie mapy na pamięć, ale zawsze wyskoczy Ci jakiś suv i wielka lipa ;/ Podsumwując: Wyścigi evora, bmw nigdy nie jeździłem komentarze bardziej pozytywne, lecz ja zostaje wciąż przy lotusie :)

Z suvami problemow nie mam,ogolnie SI policji we wszystkich nfs jest mniejsza niz moje iq,zwrotne auto i robisz z suvow debila..

Opublikowano

Przedwczoraj kupiłem lotusa evore wersje policyjną. Jestem zadowolony ponieważ bardzo dobra skrętność szybkość zadowalająca i wygrywam z mclarenem, murcielago itd.

Wybór należy do Ciebie ale ja polecam lotusa evore :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...