Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zarób przez internet

Razzac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zapewne mnie nie kojarzycie bo nie było mnie tu masę czasu, w każdym razie wróciłem.

Jeśli jestem jeszcze komuś winny pieniądze to piszcie do mnie na gadu gadu.

Rozpocząłem nowy projekt na którym KAŻDY z Was może zarobić. Moją stronę znajdziecie pod adresem xxx

O co chodzi? O wypełnianie ankiet za pieniądze.

Myślisz sobie: SCAM. Ja też bym tak pomyślał, ale tak nie jest. To mój nowy projekt i jestem w pełni wypłacalny.

Dla Polski jest na razie tylko kilka ofert które wymagają telefonu ale i tak się opłaca jeśli anulujecie subskrypcje zaraz po wypełnieniu oferty.

Nagrodami może być wszystko czego chcecie - wybór należy do Was. Wystarczy zebrać punkty, wykupić nagrodę i wysłać mi link do pożądanego przedmiotu, usługi bądź czegokolwiek co da się kupić przez internet.

Proste? No ja myślę :)

Dodatkowo można zarobić za polecanie strony innym użytkownikom. Za jednego poleconego dostajesz kosmiczną jak na takie serwisy sumę 100 punków równych 1$.

Na co czekasz? Zacznij na siebie zarabiać. Brak smoczych monet? Innej waluty w grach? A Może nie stać Cię na zakup nowej gry typu Diablo 3? Ta strona to koniec Twoich problemów.

Pozdrawiam i proszę o nie usuwanie jako że jest to uczciwy biznes :)

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Nie wypłacam tylko dlatego że moim reklamodawcom się to nie podoba - w sumie to funkcjonuje to tak że wysyłam Ci pieniądze na paypalu żebyś sam sobie kupił tą rzecz.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Wiedziałem o tej stronce jakiś czasu temu jednak nie da się na niej zbić kokosów.Jeżeli ktoś chce zarobić duża kasę polecam stronki upload typu sharecash cashfile firecash itp.Poszukajcie w google forum o zarabianiu przez internet i znajdziecie na nim dużo sposobów łatwego zarobku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...