Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Blokada Ekranu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Mam SAMSUNG S5363 Galaxy Y.

Gdy nosze w kieszeni często mi coś się w telefonie przyciska ( dotyka ekran ) i jakieś włącza programy, dzwoni

Macie jakieś sposoby na to?

Jaki ściągnąć program aby temu zapowiedz

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Albo futeralik, taki za kilkanaście zł. Nie dość, że ochroni telefonik przed zadrapaniami, to jeszcze nic nie wciśniesz :) Swoją drogą... jakim cudem wciskasz coś na Galaxy, skoro on ma wklęsły przycisk? Kox!

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

@Fred11 Nie wiem jakim cudem : O

@CisPK znasz może jakiś program do tych wzorów na blokade, w Android market za free ?

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Jak ci sie nasicka na ekranie skoro on ma pojemnosciowy (reagujacy na cieplo palca)? Rozumiem przy oporowym (mam ten sam problem) ale przy pojemnosciowym?

Wzory blokady ekranu sa w ustawieniach.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

a sklepie pod hasłem : locker znajdziesz też dziesiątki dla swojego telefonu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Uczeń
Opublikowano

Jak ci sie nasicka na ekranie skoro on ma pojemnosciowy (reagujacy na cieplo palca)?

Większej głupoty w życiu nie słyszałem xD xD xD Na ciepło palca. Stary rozrysuje ci to. Po bokach ekranu masz ścieżkami poprowadzone cewki indukcyjne, które reagują na zmianę pola magnetycznego. Jest to dość skomplikowane. A tak nawiasem jak działał by taki dotyk temperaturowy w zimę, kiedy zmarzną nam paluszki?

Uczeń
Opublikowano

Jak w GTA nic ci się nie stanie jak skoczysz z samolotu do wody :D. Pomyśl jak taki ekran miałby reagować na rysik pojemnościowy. A co do ładunku elektrycznego raczej wątpliwe (chociaż ciekawa teoria, gdyż same włosy leżące na ramionach generują od tak 50 V a kilka ruchów ramionami w swetrze kilka tysięcy V). Dotyk ten działa na zasadzie zmiany pojemności elektrycznej. Tak nawiasem trwają prace nad ekranem. który będzie oddziaływał na bodźce czuciowe :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...