Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Beretta

9Jarek9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś zdjęcie textury beretty, bo robie skiny i nie chce mi sie sprawdzać która to beretta. Ci co robią skiny powinni wiedzieć jak wygląda. Jak będe znał wygląd to mi będzie łatwiej ją znaleźć w swoich plikach.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Textury nie są podpisane tylko są w jakieś kolejności, ja osobiście wiem parę tych podstawowych. Niestety musisz szukać ale jak znajdę dam znać.

Opublikowano

@2up Nie chodzi mi oto, ale to nic nie szkodzi, sam spróbuje poszukać, zawsze jak robiłem skiny to berette omijałem, bo brałem tylko bardziej popularne bronie, ale teraz chce dodać do tego wszystkiego berette.

@up ja mam taką specjalną paczke w której mam wszystkie bronie, jak wszystko zrobie to zajmuje mi to 15MB, a nie sto. Bo w oryginalnym pliku rez nie szukam ponieważ jest tam 1500 plików i niewiele z nich to bronie i po każdej aktualizacji zmienia się ich kolejność.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...