Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plotki o nowym dodatku - "DLC Ziemia"

Fredi11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do sieci wyciekły podobno informacje o kolejnym, darmowym miejmy nadzieję DLC do multiplayera o wdzięcznej nazwie Ziemia.

"DLC "Ziemia" miałby zawierać trzy nowe mapy (Rio, Vancouver i Londyn), nowe rodzaje broni (strzelba Piranha, pistolet Acolyte i lekki karabin maszynowy Typhoon) i aż sześć nowych, ludzkich klas N7 - Destroyer, Paladin, Demolisher, Slayer, Shadow i Fury. Zawartość dodatku prezentowałaby się wyjątkowo imponująco. Nie znamy jeszcze stanowiska BioWare w tej sprawie." źródło

Co o tym sądzicie? Jak dla mnie to fajnie, że pojawią się mapki z ziemskich okolic, ciekaw jestem jak je odwzorują :) To może być najciekawsze DLC do multi.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

CDA już wieszczy plotki, że DLC będzie płatne a narazie wiadomo o tym DLC tyle, że nic...

Swoją drogą, ciekawy pomysł z nowymi klasami, czekajmy cierpliwie na to co będzie. :)

Opublikowano

Raczej płatne, jak mówi Deso, bo mapa - Rio będzie robiona od podstaw no i aż siedem nowych klas. Miałem nadzieje na DLC do singla, ale cóż..

Opublikowano

Jeśli DLC będzie płatne, to niech będzie chociaż 500 punktów BW, bo za 800 - 1200 to nie opłaca się jak dla mnie. :)

Swoją drogą, te nowe klasy podejrzewam że to będą rozszerzenia dla żołnierzy i tak dalej. ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

DLC "Earth" zostało zapowiedziane, będzie gdzieś za tydzień na x360, później na ps3 i pc i będzie darmowe. Nie wiadomo nic więcej. Aha i potwierdzone zostało dlc z lewiatanem.

Opublikowano

Temat zostaje otwarty, ponieważ DLC zostało oficjalnie potwierdzone a premiera w wtorek już.

Zapraszam do dyskusji na temat DLC Earth.

Od siebie dodam kilka słów.

Nowe postacie do multi, to mają przemodelowane pancerze np.

Pancerz terminusa, inferno, Kai Lenga, Ducha Cerberusa, Kasumi i alternatywny strój Kaidana.

No i nowe wyzwanie platynowe. Interesująca opcja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...