Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Regulamin, a dział "Tworzenie stron www".

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym prosić o to, aby w dziale "Tworzenie stron www", było niezakazane wstawianie linków do stron/for itp.

Argumentacja :

Wiele problemów w tym dziale odbywa się na istniejącej już stronie WWW. Screeny same w sobie nie wyjaśniają tak problemu, jak zobaczyć dany obraz na żywo, możemy spojrzeć w kod. Mało osób daje także wystarczająco informacji do tego abyśmy po screenie mogli już rozpoznać błąd. Prawda - użytkownik może wysłać nam na PW link, ale patrzcie :

* Temat napisany o 16, użytkownik poszedł.

* Prosimy o link.

* po godzinie/dwóch user odpisuje, a nas może nie być

* dostajemy link i wyjaśniamy sprawę.

W dziale powinniśmy otrzymać szybką pomoc, a w niektórych tematach się po prostu nie da.

Przewiduje także falę hejtu "będą się reklamowali", oczywiście nie bez umiaru, ale o tym niech zadecyduje administracja.

Pozdrawiam, cxxus.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Jestem za. Sam wielokrotnie potrzebowałem pomocy np. z rozdzielczością ekranu i wyglądem moje strony na innych komputerach, ale kochany mod zapewne podarowałby mi 5% warna i przeniesienie tematu do kosza. Można by zwiększyć blokadę zakładania tematu np. do 5 minut oraz blokadę dużej ilości url. Dzięki temu pozbędziemy się wszyscy spamu z tego forum. Proszę o opinię administracji.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Za. Chciałem pomóc userom to musiałem czekać aż link prześlą na PW, potem usuwanie tych wiadomości.. Może zabronienie do konkurencyjnych for etcetera.

Nieregulaminowa sygnatura

Bywalec
Opublikowano

A skoro udostępnimy dodawanie linków, to jak zaczniemy rozróżniać masową reklamę od zwykłego niewinnego problemu?

Zaraz zacznie się spam, bo ktoś będzie miał problem z konkurencyjnym forum i zacznie dodawać linki, a on niby "jest zwykłym szukającym odpowiedzi userem"

Nie.

PS. Nikt nie zabrania im podania sobie GG i dodania tam linków.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Cay, czytałeś w ogóle ten temat? :P

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano
save404 , Cay A jeśli byłaby opcja do wyboru albo link i temat jest zatwierdzany przez moda/kidmoda ?? albo linki są blokowane i temat nie musi być zatwierdzany przez te wcześniej wymienione osoby?? Ja mam właśnie problem z swoją stroną, ale oczywiście linka nie mogę dać. A dodatkowo jakoś inne fora w tej samej tematyce ( największe polskie forum o hostingach) Radzą sobie z spamem i jest dobrze może dlatego, że mają skuteczną i zdolną kadrę modów, adminów, kidmodów...

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...