Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z gg w samsungu galaxy s2 z androidem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam samsunga galaxy s2 i gg chodzi mi przez wifi i mam takie pytanie czy da się zrobić żeby gg chodziło mi bez wifi np. w pracy,na plaży,w szkole co mam zrobić żeby gg chodziło mi bez wifi.Pozdrawiam

A i gg ściągnęłem z android marketu

/niereg. sygna

Opublikowano

Jak masz numer z plusa czy play to możesz kupić pakiet "Non stop" i jak Ci sie skończy transfer to później masz wolniejszego neta na fonie ale do końca miesiąca. A w GG to bez różnicy czy transfer jest szybki czy wolny.

Opublikowano

Na Androidzie nie da się mieć GG, które by nie potrzebowało internetu. Jedynie na Javie jest coś takiego, że wykupujesz "abonament GG", a za transfer już nic nie bulisz. Ale tak jak kolega @up napisał - w większości sieci mają jakieś pakiety danych, na GG starczy.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

• 2 tygodnie później...
Uczeń
Opublikowano

Ja osobiście w smartphonie nie mogę obejść się bez neta, więc jeżeli masz z play bez abonamentu, to możesz zmienić taryfę na lubię to i dostawać np za doładowanie 30 zł 500 mb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...