Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SlawoCraft [GameMode Dla każdego][40Slot][Automatyczne działki][FreeBulid]

SławoCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KikhG.gif

Witam wszystkich, pragnę was zaprosić na nowo otwarty serwer freebuild SławoCraft!

Serwer postawiony jest na porządnym dedyku, mamy bardzo dobre zabezpieczenia przed cheaterami.

ha8aG.gif

IP Serwera: s25.mineserv.eu:5495

Ilość slotów: 40.

Potwory: Nie.

Zwierzęta: Nie.

Rodzaj: FreeBuild.

Hosting: MineServ.

Strona: Tak.

r2xGR.gif

AuthMe

AutoSave

ChestShop

CreativeGates

FalseBook

Essentials

GroupManager

FigiAdmin

Jobs

LWC

MobArena

NoCheat

Orebfuscator

PluginMetrics

ServerSave

WorldEdit

WorldGuard

iConomy

AutoMessage

Proszę moderatora o zamknięcie tego tematu:

Opublikowano

Gdy próbuje wejść na serwer pisze mi, że mam za dużo kont. Nie gralem na tym serwerze, ani nikt z mojej rodziny nie korzysta z mc. Pomoże mi ktoś? Mam nick MrScythe

Opublikowano

Gdy próbuje wejść na serwer pisze mi, że mam za dużo kont. Nie gralem na tym serwerze, ani nikt z mojej rodziny nie korzysta z mc. Pomoże mi ktoś? Mam nick MrScythe

Poproszę o pana IP
Opublikowano

Jak dostać działkę na serwerze ?

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

grałem dosyć długo na tym serwerze miałem vipa i niewiem dlaczego niedawno dostałem bana na ip wbiłem i był taki tekst na czacie "musze ich zbanowac..." nie pamietam nicku osoby która to pisała jeśli można to proszę adminów o odbanowanie mój nick Thinro

Opublikowano

@UP Odbanowany...

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

SERWER PORAŻKA!!! HeadAdmin banuje bo mu się nudzi... Byłem tu moderatorem. HA kazał wszystkim odwalać robotę za niego bo mu się nie chce. Wypisuje zboczone teksty do dziewczyn. Sprzedał serwer opłacony na 7 miesięcy za 24 zł. On ujawnia debilizm i tyle... Jeżeli już chcesz grać na tym serwerze to wiedz, że HA nic tam nie zrobił, tylko moderatorzy itp.

@Do moderatorów serwera - on będzie się wami bawił... Zrezygnujcie z tej pracy póki jest dobra możliwość.

@Down był opłacony na 7 miechów...

Opublikowano

Hi,

więc tak.

Na serwerze grałem kilka dni po jego powstaniu, niedługo potem otrzymałem range. Razem rozwineliśmy serwer, często były komplikacje, ale opłacaliśmy się z vipów i powiększaliśmy sloty.

Teraz mieliśmy plan na budowę serwera i nie tylko, po czym wchodzę na serwer a okazuje się, że serwer został sprzedany niejakiemu Speakerowi za 24 zł smsem, serwer który był opłacony na 60d, 40 slot.

Wszyscy zostaliśmy wyrzuceni, chociaż to i tak nie miało sensu, co chwile zmiana map i co chwile zmiana tybu według właściciela to dobry pomysł ...

Tyle odemnie, nie wiem co się będzie teraz działo na serwerze po nowym administratorze, więc nie wiem co sądzić o tym, jednak, by sprzedać serwer o wartości ok ~250 zł, za 24 zł smsem (z czego 12) do właściciela to trzeba mieć nieźle namieszane.

PS. Radzę wam zrobić najlepiej nowa prezentacje i nowa nazwę.

Opublikowano

@2UP Na niecałe 2 miesiące :-)

@UP Chciałbyś pomóc w rozwoju? Pisz do mnie na gg lub PW :-)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Dokładnie, jako Admin mówię, że nie ma GM!

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

60 dni za 24 zl? to tamten admin to był jakiś niedorozwój,ale nie wbije,bo kłamiesz w temacie,i nie wiem,czy nie jest zabronione pisanie tematów,które mijają się z treścią

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

@Up no to trzeba było zrobić nową prezkę... a tak to w tej chwili jest naciąganie... Wykasować ten temat mijający się z prawdą! Chamstwo i chamstwo na tym serwerze...

Opublikowano

xxx

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

Spe@ker dzięki za odbanowanie a tak swoją drogą to kim jesteś jakimś nowym adminem czy może tutaj masz inny nick wiem że było 2 adminów Zipp i GodTGF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...