Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] modulator glosu

mucka12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka. Pisze z telefonu w ktorym nie mam polskich liter.chodzi mi o to ze moj kuzyn chce grac w crossa przez tsa i ma 9 lat i piskliwy glos i s jego imieniu pytam sie czy jest cos przez co na tsie slychac jak by mowil dorosly???

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Właśnie sobie go testuje. ;) Ciekawy program i idzie się nawet pośmiać. xD Jak ktoś ma full wersje to można samemu pokombinować to nic trudnego z ustawieniem. ;)

Polecam. xD

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

jak zrobić żeby mnie było słychać że zmienionym głosem :D chce kuzyna nabrać

ustawiam ja słyszę jak mam zmieniony ale on nie ;/

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

Po co 9 latkowi ts? bluzganie, wyzwiska i inne rzeczy, skilla tez od tsa nie dostanie wiec po co to? albo on sam bedzie obrażał albo inni jego i tak sie to skonczy ze potem tak do matki bedzie gadał :D

Gość patrykkos
Opublikowano

Po co 9 latkowi ts? bluzganie, wyzwiska i inne rzeczy, skilla tez od tsa nie dostanie wiec po co to? albo on sam bedzie obrażał albo inni jego i tak sie to skonczy ze potem tak do matki bedzie gadał :D

Twoje wypowiedzi są żałosne. Naucz się czytać ze zrozumieniem. Z resztą jeżeli nie masz niczego sensownego do powiedzenia to nie nabijaj postów i to nie jest Twoja sprawa jak On będzie się odzywał do swojej matki. Poprosił o jakiś program modulujący głos dla kuzyna a Ty jakieś domysły snujesz <_<

Gość patrykkos
Opublikowano

Człowieku, skąd mam wiedzieć jakiego programu używasz ? Może powiedz coś bardziej sensownego :rolleyes:

Opublikowano

To masz jakiś programik ;)

http://www.dobreprogramy.pl/AV-Voice-Changer-Software-Diamond,Program,Windows,12671.html

Chodzi o to

nieregulaminowa sygna

Gość patrykkos
Opublikowano

@up W takich programach zazwyczaj są różne głosy do wyboru więc to żadna nowość. Tam coś chyba musisz zatwierdzić jak zamienisz. Przynajmniej ja tak miałem w jednym programie modulującym

;)

Opublikowano

@up W takich programach zazwyczaj są różne głosy do wyboru więc to żadna nowość. Tam coś chyba musisz zatwierdzić jak zamienisz. Przynajmniej ja tak miałem w jednym programie modulującym

;)

A podałbyś link lub nazwę ?

nieregulaminowa sygna

Gość patrykkos
Opublikowano

No właśnie nie pamiętam nazwy bo to ze 3 lata temu było więc trochę głowa zaparowała

:D Ale już tak serio jak sobie przypomnę to dam linka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...