Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bulid] - MissFortune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Runy:

Greater Mark Of Desolation - 9

Greater Seal Of Resilience - 9

Greater Glyph Of Shielding - 9

Greater Quint Of Strenght - 3

Wstęp:

Na początek , kupujemy Boots Of Speed oraz Potki.Czer , i wychodzimy na swoją pozycją [No Jungla] . Zbieramy 570 golda (lub więcej) , i wracamy do bazy . Składamy Berserke oraz jak mamy dodatkowe 450 gold kupujemy Vampiric Scepter , w innym wypadku zbieramy odrazu 2100 golda i kupujemy Vampiric oraz B.F Sword . Po kupieniu items , składamy Infinity Edge ,(B.F Sword , automatycznie po zakupie zamienią się w Infinity Edge) . Wracamy na pozycje i bawimy się powoli z przeciwikami , po nafidowaniu się składamy odrazu Phantom Dancer . Już teraz masz , o wiele większy deamge , i szybciej atakujesz. Po powróceniu na pozycji , jak sie chcę wpomóc kolegą z teamu , oddajemy im coraz więcej killi . Po zdobydziu trochę więcej golda wracamy po The Bloodthir .

Jak mamy jeszcze trwającą rude i przewidujecie ją jeszcze z kilka minut (min . 10 ) . Zbieramy golda i kupujemy , Last Whisper. Zdobywamy jak najszybciej golda , i kupujemy ostatni item Guardiar Anglel . Po kupieniu tych itemów , nikt nie ma szans . Kończysz rune , z dużymi statami.

Składanie Skilli:

1:Q 2:W 3:E 4:Q 5:Q 6:R 7:Q 8:W 9:Q 10:W 11:R 12:W 13:W 14:E 15:E 16:R 17:E 18:E

Dodatkowe:

MissFortune - Flesh , Heal

MissFortune zawsze atakujemy pierwsi ponieważ bardzo dużo atakujemy przeciwnika .

Chcecie Jakiś Poradnik Napiszcie!

Opublikowano

Nie oddaje się killi jako ad carry. AD carry najbardziej ich potrzebuje , AP i solo też ,ale oni mają swój lane od tego.Build jest dobry ,ale możesz dodać obrazki i w ogóle w kolory to ubrać.Dodałbym też masterki. chyba tyle błędów ,nie wliczając ort.

@down

poprawię zdanie xD

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

e ,nie oddaje się killi jako ad carry. AD carry najbardziej ich potrzebuje , AP i solo też ,ale oni mają swój lane od tego.build jest dobry ,ale możesz dodać obrazki i w ogóle w kolory to ubrać.dodałbym też masterki. chyba tyle błędów ,nie wliczając ort.

nie zaczyna sie zdania od "e".

Co do "tego" to nawet nie chce mi sie czytac, dodaj jakies obrazki z rozkladem skilli, ikony itemow.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Po przeczytaniu tego mam wrażenie że usłyszałeś od kolegi:

eeeeej a dzisiaj grałem mis fordume i miałem niom staty 3/0 i ona jest dobra i weź fajna graj nią muwie Cii.

Btw. wg. mnie lepiej maxować W niż Q bo w Q ma bardzo słaby dmg, a W daje ci on-hit effect + IAS co jest dużo lepsze w midgame.

Opublikowano

zadych doranow? przed bloodem sklada sie last whisper i guardian angel. Tak btw to masz chociaz 13 lat? podstawy jezyka polskiego sie klaniaja

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Runy:

Greater Mark Of Desolation - 9

Greater Seal Of Resilience - 9

Greater Glyph Of Shielding - 9

Greater Quint Of Strenght - 3

Wstęp:

Na początek , kupujemy Boots Of Speed oraz Potki.Czer , i wychodzimy na swoją pozycją [No Jungla] . Zbieramy 570 golda (lub więcej) , i wracamy do bazy . Składamy Berserke oraz jak mamy dodatkowe 450 gold kupujemy Vampiric Scepter , w innym wypadku zbieramy odrazu 2100 golda i kupujemy Vampiric oraz B.F Sword . Po kupieniu items , składamy Infinity Edge ,(B.F Sword , automatycznie po zakupie zamienią się w Infinity Edge) . Wracamy na pozycje i bawimy się powoli z przeciwikami , po nafidowaniu się składamy odrazu Phantom Dancer . Już teraz masz , o wiele większy deamge , i szybciej atakujesz. Po powróceniu na pozycji , jak sie chcę wpomóc kolegą z teamu , oddajemy im coraz więcej killi . Po zdobydziu trochę więcej golda wracamy po The Bloodthir .

Jak mamy jeszcze trwającą rude i przewidujecie ją jeszcze z kilka minut (min . 10 ) . Zbieramy golda i kupujemy , Last Whisper. Zdobywamy jak najszybciej golda , i kupujemy ostatni item Guardiar Anglel . Po kupieniu tych itemów , nikt nie ma szans . Kończysz rune , z dużymi statami.

Składanie Skilli:

1:Q 2:W 3:E 4:Q 5:Q 6:R 7:Q 8:W 9:Q 10:W 11:R 12:W 13:W 14:E 15:E 16:R 17:E 18:E

Dodatkowe:

MissFortune - Flesh , Heal

MissFortune zawsze atakujemy pierwsi ponieważ bardzo dużo atakujemy przeciwnika .

Chcecie Jakiś Poradnik Napiszcie!

Zły build, nie ma nic opisane etc. , od kiedy ad carry wchodzi 1 o.O

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Zgadzam sie z up

Mogles tu wsadzic jakies obrazki a runki po polsku napisac :P

1 zawsze wchodzi tank....

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Następnym razem jak robisz poradnik to rób go dokładnie, porządnie i żeby jakoś wyglądał. I cały, z masterkami, stylami gry itd.

Opublikowano

No raczej że idziemy pierwsi, po co potem ten dmg dla teamu jak nas rozpierdolą w 2 sekundy, przecież tank ma taki dmg w naszym teamie że po co mu Ad carry -.-.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...