Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konserwacja Serwerów 11.06.2012

_Shadow_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oryginalna informacja od Nexona:

Emergency Maintenance 11/06/2012 : 15:40 - 17:40 CET
We will undergo an emergency maintenance in a couple minutes, scheduled to start from 15:40 to 17:40 CET.
Only game servers will shutdown during this operation, therefore, entirely inaccessible.

Tłumaczenie:

Obsługa awaryjna 11 / 06 / 2012: 15:40 - 17:40 CET
Serwery zostaną poddane konserwacji powinno to potrwać kilka godzin od 15:40 do 17:40 CET.
Tyle że serwery gry ulegną zamknięciu podczas tej operacji, będą całkowicie niedostępne.

@down

Dzięki ;]

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Miejmy nadzieje, że zaradzą tym ciągłym crashom na serwerach, bo zaczyna robić się to irytujące ...

btw. 06.11.2012 ? :P - poprawione

32354141673387527780.png

Opublikowano

Jebane |Kurwy Bawia Sie z tym codziennie wylaczaja a chuja robia Szmaciarze jest gorzej Niz bylo Wiecej hakow lagow wgl jakies pojebane logowania przez stronke brak premek zjebane retaile na p90 ;/ wgl zal co oni odjebali mialo byc lepiej a jest jeszcze gorzej G1 Waracaj !!!!!!!!!!

Opublikowano

Jebane |Kurwy Bawia Sie z tym codziennie wylaczaja a chuja robia Szmaciarze jest gorzej Niz bylo Wiecej hakow lagow wgl jakies pojebane logowania przez stronke brak premek zjebane retaile na p90 ;/ wgl zal co oni odjebali mialo byc lepiej a jest jeszcze gorzej G1 Waracaj !!!!!!!!!!

Wypłacz się. Wracaj lepiej do podstawówki a nie udajesz że jesteś dorosły na stronie używając wulgaryzmów -_-

@topic

Mam nadzieje że robią coś z tymi crashami

Opublikowano

Dziecko ile ty masz lat ? Lagi ? Jakie lagi własnie je zmniejszyli moze nie zlikwidowali ale wiadomo kto ma slabego neta/kompa to wiadome ze bendą . Retaile zje***e ? Jakos od G1 byś na pewno niczego nie dostał wiec powineś sie cieszyc "kidziaku" . A premki niedługo powiny wejsc ale co z tego poco trujesz jak i tak pewnie nie kupisz ... wiec na co twój post ?

Pozdro :)

Opublikowano

Ja gram i bez lagów ... Tylko te crashe denerwują ale miejmy nadzieję , że coś z tym zrobią . :D

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Opublikowano

Ja nie miałem żadnych crashów. Za kadencji G1 miałem straszne lagzory a na serwach nexona na luzie idzie bez lagów pograć ( mam 1mb/s neta ).

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

U mnie również się lagi zmniejszyły, zastanawiam się czy aby nie wprowadzają jakichś zmian w is. Może dadzą bronie za same nx cash(chodzi mi o te wyłącznie do kupienia za nxc, ale z premium)

Opublikowano

Servery już włączone ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/651007-info-serwery-juz-wlaczone/

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Co do lagów. Nie wiem o co z nimi chodzi mam neta 512 kb/s i nic sie nie zmienilo lagow niebylo za g1 i nie ma caly czas :D Naprawde nie wiem czemu niektorzy narzekali

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Widzę że serwery powróciły do swojego pierwotnego stanu i działają. Proszę o zamknięcie tematu

1376848905-U377559.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...