Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Jak ominąć blok chatu na Metin2PL

Żywiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry , że tutaj , ale wymagam szybkiej wypowiedzi :)

Próbowałem :

Rejestrować się z innego IP

Rejestrować nowe Konto

Rejestrować nowe konto na nowego e-maila

Rejestrować się przez inne proxy

Zmieniłem clienta z moda na PL i z PL na moda

I nic ... Jak to działa ?? Użyłem nawet Steganos Internet anonym pro 7 zmieniam proxy i dalej blok

Wie może ktoś jak to ominąć ?

Opublikowano

@up

Na nowe konta , nowe postacie itp ... Wszędzie ban na chat ... Np. Wczoraj dostałem bana na 24h ... Dzisiaj wchodze to zostało 5 h , zrobiłęm nowe konto i jest napisane ... Blokada odwoła się za 5h ... Czyli coś wspólnego ma itp , że to jakoś łączy w jako 1 konto .

Opublikowano

Nie jestem pewien, ale administratorzy może mogli dać ci bana na IP Komputera (Nie internetu). W cs'ie na przykład można było tak robić jeżeli na serwerze był wgrany odpowiedni plugin. Niestety ale nie pomogę ci. Jest tu wiele innych osób które się znają na tym lepiej niż ja. Wystarczy cierpliwie czekać. Dzisiaj na pewno uzyskasz odpowiedź :).

Pozdrawiam Hubert.

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Hmm ... Prawdopodobnie tak , bo komputer wczytuje podręczną pamieć komputera itp . Jest to całkiem możliwe , czekam na wypowiedzi innych .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...