Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Metin2mod 2mapki

TheDominik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, chciałbym się was zapytać jak dodać mapke do moda mogłby ktos podac jakis tutorial w wersji uproszczonej ^^

ps: map patch ze strony kamera nie dziala wiec prosze mitu go nie dawac w propozycjach

prosze takze SPAT'a o nie czyszczenie tematu, jeśli zrobi posta, ktory nic nie wnosi tylko spami

Opublikowano

//Nie odswierzaj juz tematu. Napisz nowy. Uzytkownicy widza ze jest juz duzo odpowiedzi i nie pisza pod tym tematem.

Podejrzewam ze odpisze ci przynajmniej z 3-4 osoby. Latwa rzecz zrobienie tego. Ale na pamiec nie znam tego sposobu.

76561198093573641.png

Opublikowano

//Nie odswierzaj juz tematu. Napisz nowy. Uzytkownicy widza ze jest juz duzo odpowiedzi i nie pisza pod tym tematem.

Podejrzewam ze odpisze ci przynajmniej z 3-4 osoby. Latwa rzecz zrobienie tego. Ale na pamiec nie znam tego sposobu.

tak jest 10 odpowiedzi, ale moich i jak temat nie jest zamknięty to zaglądają raczej nie chce mi sie zaśmiecać forum takim drugim tematem.
Opublikowano

tak jest 10 odpowiedzi, ale moich i jak temat nie jest zamknięty to zaglądają raczej nie chce mi sie zaśmiecać forum takim drugim tematem.

Nie wiem rob jak uwazasz. Ale ja jak na forum widze temat z 11 postami to juz nie zagladam bo wiem ze juz napewbo zostalo wytlumaczone.

76561198093573641.png

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...