Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Fiona] Big Shield And Swords

jakmic1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gram fioną posiadam 20 lvl i mam pytanie.

Czym różni się gra Fiona z Dużą tarczą(Big Shield) i Mieczem(Sword) od

Małej tarczy (Small Shield) i Młota(Hammera)

Chciał bym właśnie zagrać z Dużą Tarczą i mieczem lecz nie wiem czym się różni właśnie jeśli ktoś może mi pomóc proszę odpisywać:)

Aha jeśli by ktoś mógł jeszcze jakies poradniki lub buildy dla takiej fiony:)

Pozdrawiam i Czekam na odpowiedzi.

Opublikowano

Już odpowiadam :)

Miecz jest szybszy, natomiast młot zadaje większe dmg jednak jest wolniejszy.

Co do tarcz, małą tarczą możesz wykonać kontratak, natomiast dużą tarczą zablokujesz większą ilość ataków(bardzo potrzebne na raidy i wyżej levelowe instancje)

Opublikowano

Aha czyli jak wezme Miecz i Duża tarczę to jest taki idealny TANK?

a jak Małą tarczą i młot to taki bardziej w kierunek DAMAGE?:D

Co polecasz wziąść? czym lepiej się gra, wygodniej, lub łatwiej

Opublikowano

Miecz+duża tarcza

Apropo tanka.. tu coś takiego nie istnieje, po prostu Fiona potrafi ratować party, a przy dobrze wbitym mieczu i scrolach ma potężny dmg i szybkość :).

Generalnie regułą jest duża tarcza, bez niej jesteś prawie, że nieprzydatny w party na wyższych levelach, dlatego polecam uczyć się grać z dużą.

Co do dyskusji miecz/młot wybór indywidualny, ja polecam miecz, zawsze lepiej się blokuje przy szybszych atakach.

Opublikowano

Dzięki ci wielkie.

Znasz może jakieś buildy pod takie coś? ;p w jakie skille dodawać itp. i czy znasz jakieś fora z takimi buildami ponieważ szukam i znam tylko vindictus eu nexon forum ale tam mało ludzi aktywnych.

Opublikowano

Polecam Wikipedie Vindictusa -> LiNk <-

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

282f7e1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...