Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dydyk][Survival+Factions]Dragonica

bolek664

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngDragonicaDiamond_%28Gem%29.png

1337427196-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: s12.mineserv.eu:34950

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 20

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337427260-U363900.png

Rejestracja, Factions, ( ... )

1337427292-U363900.png

Administratorzy:

alpha685

Moderatorzy:

---

1337427314-U363900.png

Zapraszam na serwer Survival+Factions!

1336669726-U363900.png

Opublikowano

Super serv zrobilem gildie, mam wielu czlonkow,zrobilismy zamek w gorze, mur,kopalnia tez jest,

Mowiac prawdę

THIS IS SUPER SERV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Super serwer... Zapraszam wszystkich... Miła administracja... Serwer Survival + Gildie ;)

Wbijajcie, zakładajcie gildie i dawajcie wojny :D

Opublikowano

Z początku serwer wydawał mi się odpowiedni dla mnie, żarty z graczami, wzajemne się trollowanie. Pewnego razu poszedłem sobie prosto celem przebycia od spawna około 5000 klocków. Jedzonko i ekwipunek przygotowane, wszystko ładnie. Gdy nadeszła noc, a byłem jakoś 3500 klocków od spawna na jakimś bagnie, chciałem zrobić jakieś schronienie w jaskini przed stworkami. No to zauważyłem małą jaskinię na to, i zacząłem biec sprintem w jej kierunku(jedzenie było, a co mi tam), skacząc przy tym. Jakoś skoczyłem tak niefortunnie, iż zacząłem... latać. Dafuq? - myślę, już spadając na ziemię, i wzywam głównego Administratora by zobaczył o co chodzi, bo jakiś bug czy coś tego typu odkryłem. Ucieszony tym faktem(może nagrode dostanę w postaci diamenta lub przynajmniej żelaza za satysfakcjonujące odkrycie) przybieram uśmieszek na twarzy, aż przychodzi Administrator alpha685. I wiecie co? Myliłem się. Zostałem opieprzony za... używanie hack'ów, cheat'ów, bugowanie, i co tam jeszcze możecie sobie wymyślić. Nawet nic nie zrobił z tym, tylko zagroził mi, że jak jeszcze raz użyje tego, ee... "cheat'u", to zostanę zbanowany. Dobra, widocznie nie zrobił sobie nic z moich "Ale przecież bym Ciebie tutaj nie wzywał, gdybym miał te cheat'y, tylko bawił się nimi w najlepsze, nie?" Administrator sobie poszedł, a ja zrobiłem łódkę i popłynąłem przez piękny, kwadratowy ocean. Postanowiłem sprawdzić, czy zrobiono coś z tym bugiem, i wyszedłem z łódki, po czym spróbowałem polatać. Pięknie, nie mogłem. Uśmiechnąłem się w duchu, i pływałem dalej. Aż nagle coś mi zniszczyło łódkę. Lilia - pomyślałem, dopływając do lądu. Tak sie zanurzyłem pod wodę, że musiałem klikać dalej przycisk skoku(podstawowy- spacja). I zacząłem latać. Nie ma po co wzywać Alpha'e, pewnie jest zajęty, i dostanę banicję za zgłoszenie błędu gry - zamyśliłem się, robiąc kolejną łódkę, wcześniej upadając na dół. Wiecie co Wam teraz tutaj napisze? Nie wiem jak, ale zostałem wyrzucony za latanie przez system. Zrobiłem reset naszej kwadratowej gry, i wszedłem na serwer. Przez chwilę było dobrze, lecz zaraz ponownie mogłem latać. I oczywiście przyuważył to nasz kochany Administrator, który opieprzył mnie, nie czytając moich kwadratowych napisów, po prostu nałożył na mnie banicję tygodniową. Nie wiem czy tam wejdę, lecz jedno jest pewne- pomyślcie kilka razy, nim wejdziecie na ten serwer. Ja byłem tam stałym graczem, ale to się chyba zmieniło.

PS- Nie mam żadnych hack'ów, cheat'ów, x-ray'ów, czy co tam sobie można jeszcze wymyślić. Te latanie zdziwiło mnie tak, iż myślałem że dostałem inny numerek "Gamemod'a" przez chwilę.

Pozdrawiam, Irving a'la Howard

Opublikowano

Zapraszam na serwer.

Co do Irving'a: Posiadając plugin wykrywający hacki, cheaty zauważono w konsoli wielokrotne używanie hacków przez gracza Irving, gdy gracz ten został zablokowany zaczął tworzyć konta spamując a ich nazwy były m.in. "PojebanyJestes". Gracz zostanie odblokowany 19.06.2012r. o godzinie 17:00

Opublikowano

C...co? Jakie niby konta do cholery jasnej? Myślisz że ja zniżam się do takiego poziomu, by używać słów wulgarnych by się zemścić przez Twoją pomyłkę? Ja to po prostu olałem i napisałem opinię o serwerze, następnie zająłem się swoimi sprawami. Kolego, i żadnych 'hacków' nie mam, czy jak to tam możesz nazwać dla Twej wiadomości. A tamte konta może sprawdziłeś przez IP kogo były, co? Jak ja byłem na serwerze przed banicją dla mnie, wszedł jakiś koleś(bez żadnej obrazy, nie wiem jak określić tego człowieka) o nicku 'Poje****Jestes(bez cenzury w postaci gwiazdek)'. Nawet nie sprawdzisz również o której godzinie On wszedł, a kiedy ja zostałem zbanowany? Od razu osądzasz kogoś bezpodstawnie o "cheat'y, hack'i", oraz robienie nowych, wulgarnych kont nawet nie sprawdzając IP lub nie robienie nic sobie z tego, iż zgłosiłem buga. Pomyśl jeszcze raz i dokładnie, okej? Czy bym Ciebie wezwał, jak bym miał "cheat'y", iż mogę latać, czy sobie bym po prostu bawił się w najlepsze jak byś wyszedł z serwera? A może podasz nam wszystkim jakiś wydruk z konsoli z ostatnich dwóch dni? Spojrzymy sobie na IP i te wykrywane "hack'i". Tylko byśmy prosili oryginalny wydruk, a nie zmieniany kilka godzin. Dziękuje.

Opublikowano

C...co? Jakie niby konta do cholery jasnej? Myślisz że ja zniżam się do takiego poziomu, by używać słów wulgarnych by się zemścić przez Twoją pomyłkę? Ja to po prostu olałem i napisałem opinię o serwerze, następnie zająłem się swoimi sprawami. Kolego, i żadnych 'hacków' nie mam, czy jak to tam możesz nazwać dla Twej wiadomości. A tamte konta może sprawdziłeś przez IP kogo były, co? Jak ja byłem na serwerze przed banicją dla mnie, wszedł jakiś koleś(bez żadnej obrazy, nie wiem jak określić tego człowieka) o nicku 'Poje****Jestes(bez cenzury w postaci gwiazdek)'. Nawet nie sprawdzisz również o której godzinie On wszedł, a kiedy ja zostałem zbanowany? Od razu osądzasz kogoś bezpodstawnie o "cheat'y, hack'i", oraz robienie nowych, wulgarnych kont nawet nie sprawdzając IP lub nie robienie nic sobie z tego, iż zgłosiłem buga. Pomyśl jeszcze raz i dokładnie, okej? Czy bym Ciebie wezwał, jak bym miał "cheat'y", iż mogę latać, czy sobie bym po prostu bawił się w najlepsze jak byś wyszedł z serwera? A może podasz nam wszystkim jakiś wydruk z konsoli z ostatnich dwóch dni? Spojrzymy sobie na IP i te wykrywane "hack'i". Tylko byśmy prosili oryginalny wydruk, a nie zmieniany kilka godzin. Dziękuje.

IP wszędzie na tych kontach było twoje i tylko i wyłącznie twoje...

Opublikowano

IP wszędzie na tych kontach było twoje i tylko i wyłącznie twoje...

A masz na to jakiś dowód? Może jakiś oryginalny wydruk? Ja osobiście nigdy nie zniżam się do takiego poziomu, a Ty dobrze o tym wiesz, że kiedy groziłeś mi banicją, wszedł gracz o nick'u "Poje****Jestes(bez cenzury w postaci gwiazdek)". Po tej, ee... "banicji za oszustwa, cheat'y, hack'i i zgłaszanie bugów" napisałem jedynie opinię o serwerze, i sprawę olałem. Więc bezpodstawnie mi tutaj nikogo nie oskarżaj, okej? Podaj nam tutaj oryginalny wydruk z konsoli z ostatnich dwóch dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...