Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupić taki mikrofon ?

RaVeNAka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czym ryzykujesz tylko stratą kilkunastu złotych , dostajesz w łapę plastikowy gadżet, jakościowo zbliżony do zwykłych mikrofoników zabawek

chcesz nagrywać to zapomnij o kupnie zabawek

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

osobiście kupiłem te słuchawki są dość głośne na mikrofon nie narzekam

ale do czego Ci mikro jak do skype to są super ale jak coś więcej to musisz lekko więcej zapłacić

Opublikowano

Szczerze? Taki mikrofon niczym sie nie rozni od mojej samorobki za niecala zlotowke:

nou4cm.jpg

Wszystko ladnie slychac na skype czy w innych programach, starczy wrzucic zwiekszenie wydajnowci mikro (czy jakos tak) w windows audio i masz tani i dobry mikrofon :)

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

@Waka Waka moja mama nie ma konta na allegro i kupiła przez kup teraz wypełniła ten bank miejscowości i inne duperele ... kiedy może e-mail przyjść ?

ravento.jpg
Opublikowano

@Waka Waka moja mama nie ma konta na allegro i kupiła przez kup teraz wypełniła ten bank miejscowości i inne duperele ... kiedy może e-mail przyjść ?

Do 24h ;)

A co do mikrofonu straszna lipa nie polecam na ts bedziesz gadal z szumami a co tu mowic o nagrywaniu filmikow :/

Opublikowano

@Up ta moja mam coś źle zrobiła i zamiast odrazu e-mail przyszedł to ch*ja dostaliśmy ^^ ale już po problemie tylko jeszcze nie ma jak zapłacić bo hasło pin do banku coś nie działa i jeszcze podejrzewa że coś ja zrobiłem ^^ ale 9 dni zostało to i tak spx ;d

@Edit eee dobra dobra moja mama ma już ma to konto bankowe i jak mam to kupić ?

ravento.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...