Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] (Web) Pierścien Dośw. w lewym górnym rogu.

eMaxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrypt, dzięki któremu możemy kupić pierścień nie jako przedmiot, a bonus w lewym górnym rogu.

Uzupełniasz:

$host - ip
$user - user mysql
$pass - haslo usera mysql

$cena - cena pd
$czas - czas pd (w dniach)

Skrypt generuje 3 pierścienie. Ustalasz cenę + czas pierwszego, a cena i czas drugiego i trzeciego jest mnożona x2 i x4.

Czyli pierwszy np. na 7, 14, 28 dni. Tak samo z ceną np. 100 SM, 200 SM, 400 SM.

[uWAGA] Potrzebna jest strona, która obsługuje sesje ;x potrzebna zmienna sesyjna $_SESSION['id'] która przetrzymuje id konta.

Smocze monety są w polu cash, stamtąd pobieram ilość monet.

Jeśli użyjesz skryptu, nie zapomnij o stopce ;]

http://wklej.to/XOK0a

Opublikowano

popraw dziury. bo ja widze 2 programisto :)

Hmm, to jakie są te dziurki? ;)

Jak zwykle każdy mądry, ale nie powie gdzie :x

Nie musze filtrować zmiennych, bo nic od użytkownika nie trafia do bazy.

W ifach błędu nie widzę, bo jaki miałby być.. ssij xD

Opublikowano

Takie informacje kosztują pało. Te forum nie jest zbyt poważne na tego typu INFORMACJI =)

Twoja liczba postów i aktywność nie powinna być tutaj brana za poważnie.

Skrypt działa, sam testowałem ;)

Opublikowano

Takie informacje kosztują pało. Te forum nie jest zbyt poważne na tego typu INFORMACJI =)

Skoro jakaś durna informacja musi kosztować, to co robisz na forum, skoro ci nie płacą za siedzenie na nim? Przecież czas to pieniądz :)

Opublikowano

sam je znajdz programisto posrany. W dupe sobie wsadz te twoje skrypty i strony ktore sa dziurawe. Tam mozna latwo sqli wjebac. A ssac to mozesz lizaka buraku.

Opublikowano

Haha.

Jak zwykle se myśle

Hmmm, jakiś temat, ciekawe jak go zhejcili.

Bo że tak się stało pewnym jest, jedynie forma może być inna.

Co za forum, wylęgarnia nobsów xDDD

Opublikowano

sam je znajdz programisto posrany. W dupe sobie wsadz te twoje skrypty i strony ktore sa dziurawe. Tam mozna latwo sqli wjebac. A ssac to mozesz lizaka buraku.

Masz kurwa pojęcie o SQL injection?

Atak SQL Injection wykorzystuje fakt że dane wpisane do formularza
na stronie WWW (lub w inny sposób wysłane do serwera)
nie są w żaden sposób walidowane pod kątem ich poprawności.

Trafiają jakieś dane od użytkownika do zapytania? NIE!

Spierdalaj!

Opublikowano

Dobrze, to teraz Wam coś powiem. Koleś nie dostaje nic za wstawienia tego skryptu i zapewne jedyne co mu przyniesie on, to kilka laików i kolejni hejterzy.

Wiecie co tu śmierdzi? Nie przefiltrowane zmienne i nawet nie pierdziel, że nic się dzięki nimi nie da zrobić. -.-

Kolejna rzecz... czemu koleś miałby wstawiać to za nic? Żeby dużo osób użyło, a on potem to sprawdzał i szukał w tym błędów.

Takie moje zdanie, dziękuję. Do widzenia.

Opublikowano

Dobrze, to teraz Wam coś powiem. Koleś nie dostaje nic za wstawienia tego skryptu i zapewne jedyne co mu przyniesie on, to kilka laików i kolejni hejterzy.

Wiecie co tu śmierdzi? Nie przefiltrowane zmienne i nawet nie pierdziel, że nic się dzięki nimi nie da zrobić. -.-

Kolejna rzecz... czemu koleś miałby wstawiać to za nic? Żeby dużo osób użyło, a on potem to sprawdzał i szukał w tym błędów.

o_kurwa_ale_debil_3334.jpg

Ej haker, mam filtrować zmienne do których zwykły użytkownik nie ma dostępu? To kurwa bez sensu.

[info] Obiło mi się o uszy ze znalazłeś lukę w IP Board huehehe :D

Opublikowano

jak jestes taki cwany, po powiedz czym się różni <? od <?php

nazwij <? i które z nich lepiej używać?

to jest podstawa podstaw..

tacy ludzie umieją krytykować tylko, a sam ma problemy ".[Problem] Hamachi sf2010 Błąd Podczas łączenia się.."

Pisanie Emulatora Pod nes'a w c++

musiał znać strukturę nes'a ^^

Opublikowano
Tam mozna latwo sqli wjebac.

nie ma to jak wjebać sqla do takiego skryptu. propsy koniu.

to po chuj piszesz, że są błędy skoro nie chcesz mu ich pokazać? dla hejtu? pozdro.

Opublikowano

Wróc do hackowania lodówki...

@Top Fajny skrypcik ;) Ja sobie na serwerze zapytania użyje, i będzie można za yang'i kupowac takie bajery, dzięki ;)

Opublikowano

eMaxx pierdol w dupe frajerów co mowią ze sa bledy czy cos,moze i sa ale jak sa to oni chuja wiedza :) bo cwaniakowac to ja tez moge ze tu i tu ejst blad :))

Opublikowano

@UP

Da się zatruć sesję, ale do tego trzebaby mieć dostęp do innej strony na tym samym serwerze, na którym byłby ten skrypt, więc i tak chuja się z tym zrobi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...