Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co kupić za 8k bost

Ho0Ls

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Uzbierałem 8k bostów i teraz nie wiem co kupić mam już mercedesa SLR wersje policyjną ale wszyscy mówi ze słaby i 20lvl

poradzicie co kupić

like :D

i raczej ma to być samochód na ucieczki z t3

Opublikowano

Fakt, SLR jest dość słabym wozem. Ja polecam ci Forda Mustanga RTR-X, znakomity wóz, jak go opanujesz i trochę ulepszysz, to rakieta, duża masa, dzięki czemu na pościgi jest idealny, według mnie najlepszy wóz na pościgi z T3.

Opublikowano

No to ja polece coś innego na pościgi, wybierz BMW M3 GTS wspaniały samochód z wbudowanymi częściami i teraz na zniżce. Więc możesz kupić sobie RTR-X i GTS za jednym razem co będzie dobrym ruchem bo jak znudzi ci się jedno to masz drugie. Ale te auta są tak wspaniałe że nigdy ci się nie znudzą, wybieraj oby dwa bez wachania sam mam oba więc wiem ;p

Opublikowano

Bierz wersje policyjną - jest troche lepsza od normalnej ( statystycznie). Co do mustanga - polecam, jak napisał kolega wyżej, jest to "tank" z bardzo dobrym prowadzeniem jak na tkzw. "tanka". :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

No właśnie, właśnie wybieraj policyjną bo ma tkz. "seksowne światełka" hah ja to tak nazywa a pozatym ma juz paint joba neonki i wogóle ma też lepsze części.

Co do sekcji wyścigów polecam Porsche GT3 RS :)

Opublikowano

@UP Niezgodzę się z Tobą co do wyścigów ponieważ najlepszy jest lotus evora dzisiaj 4 razy pod rząd jeździłem ja z Porsche GT3 RS i mclarenem ztuningowanym i zawsze miałem 1 miejsce. A ich pozostawiałem z tyłu.

To do wyścigów polecam Lotusa evore wersje policyjną a do pościgów mustanga rtr-x albo BMW M3 GTS.

Chociarz jak dobrze stuningujesz BMW M3 GTS to też będzie wymiatać. Ja BMW edycją policyjną M3 też zawsze jestem pierwszy tylko przegrywam z lotuskiem evorką

:)

Opublikowano

i kupiłem rtr-x i za reszte złote karty i zaje... jest moze problem mam jeszcze z prowadzeniem bo lekko dotkne a on odrazu skręca

i jeszcze jedno moze go malować czy nie ??

Opublikowano

...

Nie ma mnie 2 dni i juz dzieł zapuszczony. Nosz kurde, masz dział spec do tego...

@tp

Można przemalować

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

i kupiłem rtr-x i za reszte złote karty i zaje... jest moze problem mam jeszcze z prowadzeniem bo lekko dotkne a on odrazu skręca

i jeszcze jedno moze go malować czy nie ??

Co do prowadzenia - auto trzeba wyczuć, nie ma innej rady. Chyba że trainer, ale lepiej bez wspomagaczy opanować samochód :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

T3 pościgi to Evora , bo dobrze sobie radzi na zakrętach itp. A jak wolisz rozbijanie się o radiowozy , to bierz mustanga ^w^

22fu7of2onif.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...