Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Cheat Engine 6.1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chce mieć ,,instant life" w grze The Binding Of Isaac , i nie wiem jak.

Są Angielskie poradniki pokazujące jak to zrobić : http://www.youtube.com/watch?v=QIdyKe7Z-hE

Tylko że ja nie mam tych opcji pod : Activate, Destription, Adrees , Type , Value , a oni na filmiku mieli różne opcjie na np. Instant Life/Instant Damage, a ja mam puste okienko :( dlatego nie wiem co zrobić:(

Proszę o pomoc jak zrobić Instant Life w tej grze.

PS. Kiedy to robie ciągle mam otwartą gre ( The Binding Of Isaac )

Dam Like za pomoc ;)

Screen : http://zapodaj.net/0c12d25aee4aa.png.html

HELP !

Opublikowano

a kto ci kazał używać czysego CE?

przeczytaj opis i ściąg sobie plik ( link masz jak byk podany ) i go wczytaj/uruchom

aktualne wersje CT masz w następnym temacie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie rozumiem twojej wypowiedzi i gdzie jest ten ,,download" bo tak napisałeś że nic nie zrozumiałem... Poprostu sie pytałem gdzie są te opcje ( jak je włączyć aby były )...

Opublikowano

sam podałeś link do filmu to i przeczytaj to co pisze w opisie , pobierz to co należy a nie oglądaj bez zrozumienia

nowsze wersje pliku CT ( zarazem inne cheaty do gry ) masz w następnym linku , musisz tylko przeglądnąć sobie cały temat na forum i znaleźć działający z aktualną wersją, mi się nie chce szukać

p.s. na forum jest zakaz wklejania linków do downloadu czy innych for , a ja nie widzę potrzeby kopiowania tego co jest wyraźnie napisane

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jak wybrać z tej listy np. Instant Life bo próbowałem każdym przyciskiem i nie działa :unsure: :mellow:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...