Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Multi

luki2305

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam grałem dziś normalnie w MW3 jak co dzień mam małe problemy z moim internetem z : Neti ponieważ stale co jakiś czas połączenie z modemem się urywa najpierw pisze brak dostępu do internetu i zazwyczaj połączenie całkiem się urywa...

Ale dobra przejdźmy do sedna problemu jak już pisałem grałem dziś jak zawsze i nagle internet się rozłączył gdy już ponownie połączenie się nawiązało próbowałem wejść ponownie do gry lecz Wyskoczyło : PROSZĘ CZEKAJ Łączenie z usługami online...

zdarzało mi się to już lecz połączenie zostało nawiązane i wchodziłem z powrotem do gry lecz nie tym razem i w tym problem.

Łączenie trwa dajmy minute i wyskakuje komunikat jak na screnie wklejonym niżej...

Sprawdzałem już czy zostałem zbanowany ponieważ czasami skorzystam z cheatow pobranych z forum,wyłączałem grę,komputer,steama restartowałem modem i nic nie dało błąd wyskakuje za każdym razem próbowałem również tego http://game.downloadatoz.com/tutorial,6595...vers-issue.html

Nic nie dało proszę o pomoc z góry dziękuje... post-655287-0-41556000-1339372999_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...