Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile warte konto?

Flow1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdopodobnie bede pozbywac sie konta i chcialbym spytac o wycene. Wiem ze nie sa to duze sumy ale chcialbym wiedziec ile moge za nie wziac:

Warte Chociaz 50zl?

Level: 30

Elo: 1200 (150win/150lose)

Normale: 530

Postacie: Wszystko poza - Varus, Ahri, Hecarim, Sejuani, Orianna, Leona, Xerath, Fizz, Volibear

Skiny: Unchained Alistar, Little Knight Amumu, Noxus Hunter Anivia, Sheriff Caitlyn, Esq Gragas, Temple Jax, Deep One Kassadin, Silver Kayle, Judgement Kayle, Marble Malphite, K9 Nasus, Abyssal Nautilus, Ravager Nocturne, Freijlord Rammus, Warlord Shen, PAX Sivir, Recon Teemo, Riot Girl Tristana, Primal Udyr, Aristocrat Vayne, Hyena Warwick, Shurima Desert Zilean

RP: 2925

IP: 1000

Stron Run: 10

Server: EUNE

Runy:

Marks:

9x 1.70% Attack Speed (Greater Mark of Strenght)

9x 1.70 Armor Pen (Greater Mark of Desolation)

9x 0.91 Armor (Greater Mark of Resilience

9x 0.95 Physical Damage (Greater Mark of Strenght

Seals:

9 x 1.20 Mana Regen/5 @18 (Greater Seal of Clarity)

9x 1.40 Armor (Greater Seal of Resilience)

Glyphs:

9 x 1.20 Ability Power (Greater Glyph of Potency)

9x 1.30 Magic Resist (Greater Glyph of Warding)

Quintesences:

3x 3.30 Armor Pen. (Greater Quintesence of Desolation)

3x 5.00 Ability Power (Greater Quintesence of Potency)

3x 4.30 Armor (Greater Quintesence of Resilience)

2536842761.png

Opublikowano

Mało runek masz, niezłe skiny nawet, sporo champów, elo praktycznie startowe, sporo rp. 50zł myślę, że możesz wziąć, ale nie dużo więcej - taka moja opinia :)

P.S. Dodaj jeszcze ile stron runek masz.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Mało runek masz, niezłe skiny nawet, sporo champów, elo praktycznie startowe, sporo rp. 50zł myślę, że możesz wziąć, ale nie dużo więcej - taka moja opinia :)

P.S. Dodaj jeszcze ile stron runek masz.

Haha teraz to ja się wybiłem :P Wyobraź sobie że ledwo jak wbiłem 30 zacząłem grać rankingowe. Miałem 900 ELO niedawno.

2536842761.png

Opublikowano

Ta opcja już nie jest aktualna ale wykorzystałem darmowy transfer bo przeniosłem się z West na East (kolega nalegał ;) ) ale jest 2928 RP dokładnie więc można się przenieść. Pytam o wycene tak czy siak.

2536842761.png

Opublikowano

Zależy jak szybko będziesz chciał sprzedać to acc, 50-60zł spokojnie, największym mankamentem są twoje runy :] Podbij trochę elo (z 1,5k chociaż) to cena wzrośnie do jakiś 100zł.

Opublikowano

Nie mam czasu bo niedlugo wyjezdzam. Spadlem do 900 ELO (od razu po wbiciu 30) i tylko teraz gralem rankedy zeby dobic do standardowego 1200.

2536842761.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...