Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekwipunek dla wojownika body 76lv

kejuw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na serwerze Metin2 US posiadam wojownika body 76lv i mam na nim słabe Eq lecz udało mi się trochę zarobić na ulepszaniu kamyków i planuje zakup nowego EQ

mój budżet to 1kkk póki co mam takieEq

Fms+9 ze średnimi 24% i kd moba+3,

buty +0 1.5k pż,

naszyjnik+0 2k pż

żelak +6 10% na nieumarłe

bransoleta z niebiańskich +6 2% szansa na zabranie pm 1500pż 4 na ezoty i 6 na nieumarłe

kryształowa +4 1500pz i 3% obrażeń dodanych do pż

ebo+9

zbroi brak lub smocza+7...

Co powinienem zakupić aby spokojnie bić metki 70,85 i 90 i bez większych problemów ubijać bossy takie jak ognisty król,9 ogonów,zjawa

W pierwszej kolejności kupuje zbroje z kd defa+5 jest to wydatek około 400-500kk lecz co dalej?

Opublikowano

Po pierwsze dobry Zatruty i Zbroja z KD Obrony+5.

Zmieść się tak, aby zostało ~250kk, a za to dokup rzeczy z PŻ, Krytem, etc.

Jak już zdobędziesz coś dobrego, to wyleć na Metki z tym eq i zarabiaj na pozostałe - np. NNO.

Opublikowano

Na pewno zbrojka z kd +5 a do expa truta albo żal a reszta na jakieś lepsze eq z pż a jak ci sie uda to jeszcze nno ^^

Ps. 100 post :P

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Jak truty nie ogarniesz to jakiegoś fmsa sr +40 do tego zelek +9 sokoła +9 i stal jakaś z hp i kd +$

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Przede wszystkim zbroje (najlepiej jakąś z kd defa +5), broń ( Truta +6/7 sr 25 wystarczy), buty 2k HP ( bras dobra bo reg pż daje )

Nie wiem czy jest na Us ale Dzik wojenny jest bardzo przydatny ( 20 potwory na PL'u)

Bez Buffa nie masz po co się wybierać do red lasu.

Jak grałem na PL'u miałem takie podobne eQ jak ty i Aure M9 to dawałem spokojnie rade z buffem dla zjawy, 9 ogonow i metkow 90lvl.

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Truta jak już mówiłem jest nie osiągalna ze względów finansowych.Aure miecza mam na P i Berserk na G4 Hity w metki mam z tym fmsem po 1,3k buffa również posiadam lecz tylko 24,8% buffy ma.Wracając do broni to jesli juz to FMS srednie +35 Naszyjnik zostawic? Buty jakie kupić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...