Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

thaumcraft na minecrafta 1.1 oraz 1.2.5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, gralem na modzie Thaumcraft i bylo ok, jak zainstalowalem wersje 1.2.5 minecrafta i wgralem ThaumCrafta pod ta wersje i sprawdzilem w toomanyitems czy dziala to pojawilo sie kilka bledow:

1. przy niektorych itemach z Thaumcrafta nie ma tekstur(w too many items) jest taki fioletowy kwadrat a kilka itemow w ogole nie widac, puste pole i jak trzymam ten item w rece albo jak poloze na ziemi to tez go nie widac.

2. grajac na minecrafcie 1.1 w too many items mialem wszystkie itemy z ThaumCrafta, w wersji 1.2.5 w too many items nie mam wszystkich itemow, nie mam np. duplicatora i w ksiazce "Craft Guide tez nie ma recepty na dupplicator.

Mam jeszcze jedna prozbe, jest moze gdzies lista zmian w wersji ThaumCrafta na mc 1.2.5? na oficjalnym foum znalazlem, ale jest ona po angielsku.

PS: tego moda, ThaumCraft, wgrac do minecraft.jar czy do folderu mods? tu i tu dziala.

Opublikowano

tak i to calkiem sporo,

[1.2.5]ReiMinimap_v3.1

Death Chest

CraftGuide-1.4.4

DrZharks MoCreatures Mod v3.6.2

EE2ClientV1.4.6.0

ElementalCreepers_v2.2_sp_MC1.2.5

InvTweaks-1.41b-1.2.4

ThaumCraft2.1.6c

twilightforest-1.10.1

takie mam mody, najwiekszy problem mialem z zainstalowaniem elemental creeper ;/

Opublikowano

a,ale u innych osob z tymi samymi modami jest wszystko ok ;/

nic nie pomaga, usunalem wszystko, wgralem od nowa Minecrafta i zainstalowalem tylko 2 modyL thaumcraft oraz too many items i dalej jest ten blad z teksturami w too many items i jak poloze jakis item z thaimcrafta to nie wiidac jego tekstuw, to samo co wyzej mam ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...