Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2-prezentacja:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mógłby ktoś coś pokombinować albo dać jakieś dobre materiały do zrobienia na INfe prezentacji o metinie jakieś 20+slajdów chodzi mi o screny napisy itp. jakieś programy fajne albo jakis poradnik jak zrobic fajna prezentacje albo coś w tym stylu bo chce zrobić zajeb**** prezentacje o Metin2 ale zbytnio nie mam materiałów itp. cos co mi pomoze w zrobieniu jej :)

Jest tu dużo fajnych osób mam nadzieje ze pomożecie ;d

fs.png

Opublikowano

Lmfao. Pewnie twoje koleżanki z klasy będą pod wrażeniem twojego lvla w m2 ;D Nie wierzę że babka/facet wam kazał/a zrobić prezentacje o ulubionej grze. To takie lamerskie. Lol

Opublikowano

@up żebyś się zdziwił ja miałem to samo w 1 gim :/

@Topic Wpisz w google i grafikę np. Jakie są zbroje, mapy, miecze itd. i po wklejaj i będziesz miał ;)

Ssam pały za 5zł.

Opublikowano

o grze nie ale temat mamy dowolny więc nie lamuj ;d i jestem w 2 gim nie 1 jak coś:)

Maple coś tam nie pytalem cię sie o to co nam kazano w szkole ani czy to lamerskie czy coś tylko pomoz co cie obchodzi po co mi to? nie chce takich postów

fs.png

Opublikowano

U mnie też nauczyciel od informatyki robi turniej cs'a xD

A co do tematu to masz dużo informacji o metinie możesz np. porobić sam screeny z gry na swoim koncie i tam w tej swojej prezentacji możesz umieścić informacje z jakiego powodu bijesz psy dziki, niedźwiedzie i tym podobne xD I o co w tej grze chodzi

Mariuszw13.png
Opublikowano

ja to mialem w 6klasie xD zapytaj faci czy koniecznie powerpaint u mnie nie koniecznie zrobilem z kolega w movie makerze i po 6 dostalismy xD