Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] T1 i M6

rhanii01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się T1 gra przyjemnie o ile nie wyślą mnie do boju z bardzo wysokimi tierami. Tam to już za bardzo nie ma co robić. Jeśli jesteś na górze listy to gra się całkiem przyjemnie :)

Pozdrówki

Seba

Opublikowano

T1 nie grałem, ale M6 jest naprawdę ok. Przyjemniej się nim grało niż KW-3 i KW-1s. Z M3 gunem można ugryźć każdego prawie. Pancerz mimo niezniewalających wartości ma magiczne właściwości [pochłaniające gąski, front odbijający od BL-10]

Opublikowano

T-150 czołg ciężki z dużą lufą i przeładunkiem szybkim ale dość wolny

KV-1S zwinny szybki top gun wyrąbany w kosmos lecz ten czołg to plastik jak AMX i po wystrzale z 122 czekasz wieki

Jeśli widzisz że ktoś popełnia błędy, to nie krytykuj tego!! Niektórzy ludzie mają DYSLEKSJĘ. Jeśli należysz do tych os. to skopiuj to na sygnaturę

Opublikowano

IS-7 jest o niebo lepszy od IS-4, gdy widzę IS-4 to wydaje mi się, że to nadal 9 tier, tylko słabszy ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie: jaki czołg premium wybrać? Ja się nastawiłem na t-25 ale chcę wysłuchać jeszcze waszych rad.

Opublikowano

Mówią, że dobry jest churchild.

Powiem ci.. że Pz4 to na ogół zawszę go penetruję. Ale w sumie ma szybkostrzelne działko to trochę problemy z nim jest.

x

Opublikowano

Nie tylko tobie bo ja też go lubie ładnie idzie ciężkie od tyłu zajechać inarobić zamiaszania lub udawać TD :)

Ale lepszy dla mnie jest tylko PZIV (no is-8 też fajnie się gra)

Nie patrzeć na staty na dole bo na t-25 i is-8 i gwtiger gram na kabaryna3

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...