Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Które działo do PzIV?

Ravoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

e nie pamiętam modelu ale ten kikut za 3800 exp się nie opyla cyba że ciągle na himersta cię wywala

Jeśli widzisz że ktoś popełnia błędy, to nie krytykuj tego!! Niektórzy ludzie mają DYSLEKSJĘ. Jeśli należysz do tych os. to skopiuj to na sygnaturę

Opublikowano

Ja osobiście polecam I70

To działo jest zarąbiste !! Bierz bez wahania..

Szybkostrzelne ( ja mam jeszcze dosyłasz i załoga na 100% to ładuje mi si 3.85 sec :D ) Snajperskie działo.. super celne ^^

Pozdrawiam! ;D

x

Opublikowano

Dzięki bo robie sobie pzIV do zarabiania kasy. Mam już kw-1 i niego. Jakie jeszcze czołgi do kasy polecacie?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

su-85 najlepszy mm [wg mnie] jak nim dobrze grasz bez premi kiedyś wyciągnąłem przy bodajże 5kilach i 3 uszkodzonych [działko 107mm] 50k na czysto ;] więc wiesz :] nue trzeba komentować

Opublikowano

dobrze zarobkowy jest AMX też dobrze zarabiają mówię do A<X13 75/90 bo reszta to nie bardzo

a po za tym jest jeszcze ARL44 i BDR-ka te czołgi też zarabiają oczywiście z TOP GUN

Jeśli widzisz że ktoś popełnia błędy, to nie krytykuj tego!! Niektórzy ludzie mają DYSLEKSJĘ. Jeśli należysz do tych os. to skopiuj to na sygnaturę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...