Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Auto T3

roninns4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako ze sa promocje,a kolega szuka auta z t3 prosil bym o pomoc dla niego.Odrazu pisze ocb glownie:

-Do 3.7k boost

-jak najlepszy start,prowadzenie,predkosc maksymalna

-obojetnie wyscigi,czy ucieczki druzynowe

Zastanawial sie tez nad rtr-x,dobry byl by to zakup ?:>

Opublikowano

Jak chce samochód dobry do wszystkiego, to niech weźmie Lotusa Evorę lub Lamborghini Murcielago Treasure Hunter, są to 2 najlepsze wozy w grze, oba są siebie warte, więc nie ważne jaki weźmie, to nie będzie rozczarowany i będzie nimi wygrywał wyścigi.

Opublikowano

Ja tak jak @UP Lotusa Evorę i u mnie się b.dobrze sprawdza BMW M3 GTS wersja policyjna jak i zwykła. Nie przegrałem jeszcze tą BMW żadnego wyścigu. Części mam podstawowe te co się dostaje przy kupnie.

A lotus evora czasem start przegrywa ale potem na luzie dogania pro auta :) Też chodzi mi o części podstawowe.

Opublikowano

RTR-X jest naprawdę świetny, mam go i na pościgi jest rewelacyjny, duża masa i super osiągi, ale z Evorą lub Murcielago raczej nim nie wygrasz, chociaż jak lubisz takie wozy i go opanujesz to kto wie, ja moim RTR-X'em brałem McLareny, więc nie jest źle ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...