Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ominięcie bana na IP - strona .

GreQuaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Dostałem bana na IP na pewnym forum , pamiętam że chyba usunięcia cookies wystarczy i będę mógł ponownie zaglądnąć na forum.

Jakim programem to usuwało się ? mam ten program na kompie ale kompletnie nie wiem jak się on nazywa :D

(...) bez wiedzy administracji, zabrania się tworzenia nowych kont. Nieprzestrzeganie tego punktu będzie karane banem IP i stałym banem na konto usera. Zawsze można też podciągnąć pod oszustwo.

Co to oznacza ? -_- że można podciągnąć to pod oszustwo ? -_- gościowi chyba na mózg jebło .

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

usunięciem cookie czy historii nie zmienisz IP więc się nawet nie wysilaj

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@UP Niestety nie... Usunięcie cookie nic nie daje jeśli dostałeś bloka na IP... Więc nie odzywaj się bo irytują mnie takie dzieci,

Jedyny sposób to

a) - serwer proxy

B) zmień IP jeśli możesz ( rozłącz się z netem i połącz )

Są różne programy do tego jeśli nie umiesz ręcznie

@down: To wcale to nie znaczy bo piszesz źle, więc jeśli się na czymś jak napisałeś nie znasz to nie pisz tego wgl ;)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

YY ? co to oznczało " więc nie odzywaj się bo irytują mnie takie dzieci " , mój temat więc mogę dowoli tutaj pisać, a to że nie znam się na informatycę to nie moja wina :) więc dlatego tutaj piszę.

Druga rzecz, strona antycenzor.pl , przez nią mogę wbić na forum na które dostał bana na IP, to nie jest podejrzane ?

@down: To wcale to nie znaczy bo piszesz źle, więc jeśli się na czymś jak napisałeś nie znasz to nie pisz tego wgl ;)

Napisałem bo to objło mi się o uszy,. nie znam się kompletnie na tyma myślałem że usunięcie cookies coś pomoże bo tak obiło mi się o uszy..

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka

Opublikowano

Dla zielonego , napisanie " przez serwer proxy nie możesz wejsć " - nic mi nie mówi :D

Google nie gryzie, niech zielony wpisze w wyszukiwarkę "serwer proxy" i będzie wiedział wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...