Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting na 2-3 sloty

Andreass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę bardzo akurat 3 sloty łap: Opcja dirt

https://craftserve.pl/offers Opcja dirt

Tylko cena 15zł to strasznie za dużo, wiec nie kupuj w tym linku to ci podałem bo to banda pażernych ...

lordhagen19 po jakiego chuja piszesz o craftserve.pl skoro Ja już o tym napisałem ??

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Nie nie ma... Jak dla 3 osób to nie lepiej zrobić serwer hamachi ??

http://www.mpcforum.pl/topic/552529-spis-hostingow-minecraft/

Masz tutaj link do tematu gdzie jest większości hostingów. Może coś wpadnie ci w oko :P

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Nie ma , ale przecież jak z będzie 3 osoby no to będziecie mało płacić. Załóżmy , że serwer 5 slotów kosztuje 10 zł (tak jest na mineserv) no to płacicie po 3,3 zł co miesiąc to jest tak dużo??

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Zrobiłem ale takie lagi że nie da się grać

@UP

Kupuje serwer tak jakby dla siebie, ponieważ bede zapraszał kolegów/znajomych ;D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No to w takim wypadku Golden™ dobrze ci mówi abyście się składali... Tylko kupując tak na chama i tak będziesz mieć lagi. Optymalna ilości Ramu na slot to 64 MB, wiec dla 5 osób to 320 MB normalna ilości na slota to 52MB, wiec dla 5 osób to 260 MB, wiec lepiej kup np. dla 10 slotów w ownserver.pl za 15 zł masz aż 640 MB Ramu, wie na pewno nie będziesz miał lagów!

gzegzolka umiesz czytać?? Po co piszesz to samo co ja ??

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz małą ilość slotów to mogę i udostępnić mapkę na moim serwie. Zależy czy chcecie survival czy coś z modami ?

Opublikowano

@UP

Miłe by to było ;D Obgadamy to na PW, aby tu nie spamić :P

1390144171-U592769.png

Opublikowano

No właśnie też się chciałem zarejestrować i wyskakuje Could not open socker

Zapraszam do odsłuchania utworu w wykonaniu naszego zespołu

Weekend - Za każdą chwilę z tobą :

Opublikowano

Ludzie... Tak trudno kupić 5 slotów na MineServ za tylko 10zł i mieć dostęp do FTP, wgrywanie pluginów, własnej mapy, panel do zarządzania serwerem, konta no-premium? No urwał mać tak trudno Wam dyche wydać na dobry serwer? A nie jakieś darmowe bez pluginów, panelu i hosting pewnie z Azerbejdżanu...

Opublikowano

Jezu... przestancie spamowac temu kolesiowi.....

TAk jak Ci każdy doradza

Kup na mineserv.eu za 10zl 5 slotowy, co mies po 2 zl sie skladacie albo po 3 i juz.... reszta to zżeracze kasy... za 3 slotów 15 zł .. przesada..

Opublikowano

Echh ... MineServ jest zryte .. Pisze 10 zł a jak klikam kup chcą

10 Craftów/30dni Pakiet: Bronze <> 10 craftów > co wychodzi 30,75 zł ... Bimicze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...