Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Czarne paski na nożu.

V3ntis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na nożu mam takie oto 2 czarne paski:

http://img252.imageshack.us/img252/1276/kremowki.png

Od razu mówię że to nie wina skina, bo na zwykłym wyglądzie działo się tak samo.

Formatowałem i sprawdzałem spójność plików gry kilka razy. Reinstalowałem tf'a też kilka razy. Zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej. Instalowałem skiny które miały to naprawić, ale nie naprawiły. Sam robiłem skiny które naprawiały to, ale w jasnych miejscach ciągle było widać te paski. Próbowałem zainstalować niestandardowy model, ale po jednym z updatów tf'a wszystkie niestandardowe modele noża miały zbugowaną animację.

Moja karta graficzna to NVIDIA GeForce 7900 GS.

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png
Opublikowano

Nwm czy to coś pomoże ale zmień steam na steam beta ; dd wydaje mi się czy już widziałem gdzieś taki temat ; >>

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Według mnie to błąd texturek, lub twoich sterowników. Zainstaluj najstabilniejsze.

Opublikowano

Może problem z kartą graficzną? W innych grach to samo? Czy takie same rzeczy wyskakują ?

Opublikowano

Może problem z kartą graficzną? W innych grach to samo? Czy takie same rzeczy wyskakują ?

Dzieje się tak tylko w widoku z 1 osoby czyli kiedy np. tauntuję pasków nie widać. W żadnej innej grze tak nie mam.

Kiedyś taki bug pojawiał się czasami na czapkach, ale po jakimś updacie przestał występować w ogóle.

Wywal folder: ../Steam/steamapps/*nazwa_usera*/team fortress 2. Albo zmień kartę graficzną. : )

Już próbowałem.

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...